Pai în primul rând,faci bine ca ii zici adevarul dar în același timp ii faci un rău ei,nu ii mai spune unele lucruri dacă ești conștient ca ea o sa se supere,ca o sa plângă,dacă o iubești și ea te iubește nu va conta dacă ii ascunzi ceva,dar sa nu fie cava important și sa ii ascunzi, asta e de neiertat, dar sa nu afle de la altcineva ca înnebunește, te asigur, am pățit-o.
Cata telenovela... sa zicem ca e pe bune, caz in care esti praf. Cum naiba sa nu iesi din camera ca se supara "iubi" hai sa fim seriosi, e penibil
Hey! ツ
Omule...nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar totusi, ce are prietena ta?
Eu unul as fi stat toata ziua la piscina si as fi lasat-o pe aia sa doarma in pat ca oamenii. Te faci ca nu stii nimic si nu mai spui tuturor asta.
E la 35 de km de tine. De ce ti-e frica? Du-te la piscina, distreaza-te si nu-i mai spune absolut totul, ce naiba...
Cu ce o ajuta sa-i spui asa ceva?
Nu o ajuta cu nimic sa stie, doar o faci sa se simta prost.
Repet, iesi din camera aia, du-te la piscina, distreaza-te... Cu ce o superi pe prietena ta daca te innoti si tu un pic?
Sau este geloasa ca o sa vezi fete in costume de baie la piscina?
Sa presupunem ca este adevarat 100% ce ai zis. In acest caz nu-i mai spune totul prietenei. Cu ce ar ajuta-o sa stie asa ceva? Cu nimic. Ai grija la ce spui, inteleg ca vrei sa fii sincer si chestii de genul dar cateodata este bine sa ascunzi o parte de adevar.
Bucura-te de cat mai stai acolo! Iesi si tu din camera, du-te la piscina si relaxeaza-te! Iti este cumva frica de iubita ta? Sa nu cumva sa intri in piscina ca o sa te trezesti cu ea pe tine. O sa vina de la 35 de km distanta numai ca sa faca scandal.
Glumesc.
Spune-i adevarul insa nu in intregime.
Nu mai vorbi despre acea fata, intreab-o ce mai face si chestii de genul ca sa vada ca te gandesti la ea.
Bafta!✌
Aoleu
Nu crezi ca esti putin cam catelusul ei,nu iubitul ei? Nu te duci la botez ca e geloasa iubi? E penibil mai! Practic esti tinut in lesa, nu zice nimeni ca trebuie sa o inseli daca la asta te gandesti Fii si tu mai chill, din cate am inteles e prea geloasa. Spune-i ca te deranjeaza, daca se mai linisteste bine daca nu, pa!
Stiu cum e A aflat de la o prietena ca am iesit cu cineva, doar amic eram cu acea persoana...cand a aflat...a luat-o razna