| sarahhhh2008 a întrebat:

Bunaaa. am o problema cam penibila dar nu vreau sa pierd o prietenie pentru asta. eu si o colega avem un prieten comun pe care l tot luam cu noi pe afara si mergem si la concursuri impreuna. fata asta pleacă destul de des din tara, de aia nici n am avut când sa ies cu ea toată vara. si astăzi avem un concurs pentru care trebuie sa ne întâlnim toți 3, iar după eu si colega asta a mea vrem sa mergem in mall fără el, doar ca dacă facem așa el o sa se supere ca de ce nu l luam si pe el. si habar n am ce sa fac acum. e si suparacios tare si ar fi in stare sa rupa prietenia cu noi pentru asta. plus ca nici nu pot sa vb orice cu fata asta cât timp e el acolo…ce sa fac? ma gândesc sa găsesc o scuza ca sa nu l luam cu noi

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Simplu: ii zici sa nu se supere dar voi acum mergeti sa faceti ceva cumparaturi de-ale femeilor si va este rusine cu el de fata, deci ne mai vedem alta data! Iar daca nu va intelege atunci e un papa lapte si un prostanac, nu pierdeti nimic de valoare ci un tolomac care mai devreme sau mai tarziu tot l-ati fi pierdut! Nu pot sa cred ca exista asa fatalai... laughing

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca intr-adevar vrei sa tii la prietenie, accepta sa va insoteasca? Chiar nu vad problema in a-l lua si pe el cu voi.Gandeste-te ca tu impreuna cu prietena puteti barfi si vorbi despre multe altele la telefon.

Poate el chiar se plictiseste si vrea sa profite de ocaziile in care va puteti intalni toti 3.

| sarahhhh2008 explică (pentru dullcat):

Pfff pana la urma l-am luat cu noi si s-a supărat ca de ce nu l băgăm in seama când i-am zis clar ca facem cumparaturi si alte d astea de fete. sa fie in bafta lui