Cred ca o sa se plictisească. Eu am prostul obicei sa ma pun random asa in brațele
Lui și sa l întreb exact asa"ma mai iubești?" Și dacă zice da continui "cât la suta?". Nu l a deranjat niciodată, dar am început sa ma abțin sa fac asta. Asa și tu. Abține te chiar dacă te oftici și superi in sinea ta. Și când iesi nu i mai zice nici tu când ajungi și ce faci, iar dacă îți spune ceva ii poți spune ca "sa ne spunem reciproc chestiile astea".
Trebuie sa iti revizuiesti comportamentul. Da-i frate spatiu ca nu e cainele tau. E iubitul tau. Nu trebuie mereu sa iti dea tie explicatii ce si cum. Tipul tau de comportament este cel mai enervant am avut ai eu o experienta de genul.
Mă mir că nu l-ai pierdut deja, ai probleme serioase. găsește-ți și tu hobby și ocupație ca să nu mai ai timp să stai toată ziua să-i ții lui raportul.
Nu știu ce să zic... aproape orice relație se termină chiar și fără să vrei din greșeala lui
Nu e bine să fi prea prea atașată mai ales de genul de om care spune că preal îl legii prea îi iei din libertate prea îl controlezi
Fi sigură că dacă persoana ar fi simțit la fel pentru tine nu ar fi deranjata de tine