Daca poti introduce o minciuna: "Of mama, eu chiar invatasem pentru teza, dar in ziua antecedenta tezei suna fixul in continuu, numai era paine si a trebuit sa cobor si a fost coada, nu avea decat la ultimul magazin in care am intrat...iar in ziua tezei stiam de 9 cel putin, dar colegii faceau galagie, nu ma alsa coleg(a) de banca in pace, imi tot cerea raspunsul la ex3, si un creion cu guma, si cand aveam de scris compunerea imi ramasesera 10 randuri de scris ", dar daca ti-e frica sa o minti :Imi pare rau mama, nu am vrut sa se intample asta dar chiar nu am putut sa invat in perioada acelei teze...eram intr-o (depresie) sau stiu si eu ceva de genul (puncte de suspensie ca nu am lasa sa mai introduc)daca ai rabdare sa-l citesti amcar mersi sper sa te ajute macar putin, eu sunt invatat cu scuzele astea
@D3iDEI Problema nu e la teză că pe aia am rezolvat-o... ştie nota, ştie tot.dar o să le aducă acolo şi naa. problema e cum s-o îndulcesc pe mama după ce o să-i spună profaa... cam greuu ce-i drept oricum mulţumesc :*
Twister09 întreabă: