Bună. Când cineva îți răspunde, apare în dreapta răspunsului o fundă alb-negru, care se va colora, dacă apeși pe ea. Tu alegi cui îi dai fundă, în funcție de răspunsul care te-a lămurit. Iar pentru a vota pe cineva, mai jos de fundă scrie "Evaluează/Raportează"; apeși pe "Evaluează" și îți apar mai multe tipuri de voturi. Apeși pe unul care crezi că i se potrivește persoanei respective. Dar dacă ești utilizator junior, nu poți oferi voturi. Baftă!
Pai, uite, de exemplu, cand te uiti acum la raspunsul meu vezi in dreapta " Declara raspunsul castigator" si apesi acolo si dai funda. E simplu.
Pai funda langa raspunsul meu e o funda gri apesi pe ea dupa ok si gata.
Si votul sub raspunsul meu in dreapta scrie evalueaza dai click pe evalueaza si poti sa alegi inteligent amuzant, nefolositor, etc.
-dupa ce postezi o intrebare o sa iti raspunda oamenii, iar raspunsul care te-a ajutat cel mai mult il poti desemna castigator (in partea stanga a raspunsului iti apare o fundita gri si scrie declara raspunsul castigator).
-sub fiecare raspuns iti apare Evalueaza/Raport, dai click pe Evalueaza si o sa iti apara Folositor/Nefolositor/Amuzant/Inteligent si Eronat, bifezi care iti convine tie, iar apoi dai click pe sageata albastra pe care scrie Evalueaza si asa ai votat.
ps:poti sa dai voturi numai daca este utilizator Senior.
Buna.funda=cand te uiti la raspuns in dreapta iti apare o funda alb negru daca misti mausul sprea ea pui mausul pe funda ea devine colora apesi pe ea daca vrei sai acorzi funda acelui utilizator.vot=mai jos de funda scrie evaluiaza/raporteaza tu trebuie sa apesi pe evaluiaza si iti si iti apare mai multe tipuri de voturi acolo apesi doar pe unul care crezi ca se potriveste persoanei si gata.fi atent ca daca esti un utilizator junior nu poti vota.multa bafta! fundita?