anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaa. Deci am stomacul praf. Am avut helicobacter, fapt ce l-a "prafuit " si mai rau dar e praf de cand ma stiu. Sunt o gurmanda. Ador mancarea, ador chipsurile, cola, sarmalele, toate mancarurile astea mai grele si nesanatoase. Din fericire, nu ma ingras ( good thing tho) dar, nu ma simt bine. Si acum, am mancat niste chipsuri cu niste suc daaaaaaamn, ma doare stomacul de mor. Nu vreau sa traiesc toata viata cu colebil si triferment asa ca aici apelez la voi. Cum sa mananc mai sanatos? Mai important, cum sa mentin acest program? Sunt un copil, am numai 16 ani si bineinteles ca-s moarta dupa prajiturele si tot felul de sucuri acidulate. Nu am ajuns in punctul in care sa imi mentin controlul mai mult de o saptamana, i mean...cand vezi la scoala care maie care cu chipsuri

5 răspunsuri:
| Jo17 a răspuns:

Du-te urgent la doctor sa iti faca consultație. Helicobacter e un microb. Ai face bine sa renunți la dulciuri si mancare nesănătoasă ca face rau pentru corpul tau. Nu e asa de greu sa renunți la dulciuri daca înlocuiește cu fructe si mancare sanatoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Jo17):

Tratament pentru helicobacter am luat

| Jo17 a răspuns (pentru anonim_4396):

E mai bine daca renunți sa manânci prostii si sa te consulte doctorul inca odata

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Jo17):

Dar..chipsurile sunt atat de buneee T^T Oscilez intre " am o singura viata" si " e una daca traiesti viata in dureri si e alta daca renunti la prostii si o traiesti mai bine"

| Jo17 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da. Atunci mananca mai putine chipsuri ca nu e sănătos. Pune sănătatea ta pe primul loc