Adolescenții din ziua de astăzi sunt imprevizibili.
Te sfătuiesc să le spui că au gesturi ciudate, nu să te arăți ofensată, dar nici să le accepți, pentru că ei trebuie să știe care îți este limita. Dacă vor continua așa se pot întâmpla lucruri care nu ar trebui să se întâmple, spre exemplu, să vă îndrăgostiți, o persoană de alta sau amândoi. Sau trustrei. Este mai bine să îi faci în așa fel încât să-ți explice dacă ei te vad doar ca pe o bună prietenă sau un potential mai mult decât atât, mai ales că unul dintre ei are și prietenă.
În fond, de ce te-ar deranja faptul că te înțelegi bine cu cineva? Bine că nu sunteți dușmani.
Succes!
Nu sti nici o data, cand sa ai incredere in cineva, deci pe baza acestui lucru spun asta. Nu le mai perminte atatea, caci daca mai permiti multe peste putin te pomeni cu ei in pat. O mica intrebare ce varsta ai? Adica daca ai mai putin de 15 nu cred ca faza cu patul ti se va intampla, dar daca esti mai mare de 1 e posibil. Orcum daca esti mica nu te mai gandi la baieti. Lasale drak de sentimente, ca baieti nu-s buni de nimic, te fac sa plangi si sa suferi. Iti recomand daca ia 12-13 ani. Inceteaza cu asemenea prosti, esti prea mica si inca nu intelegi iubirea. Poate nu esti atrasa de dansi asa mult ci doar ti se pare. Daca amandoi mai au o fata in afara de tine, daca am inteles tu esti ca o a 2 optiune? nu E bine nici asta. Incearca sa nu le mai permiti atatea si daca iti ating sani sau locurile intime pocneste fix peste gura. Daca incearca sa te sarute si ii perminti, e baiat, va trece mai departe, ca este sau nu in public. Eu te sfatuies ca lasi prostiile si sa inveti, caci pe viitor iti va trebui. Deci nu te supara pe mine mi-am expus parerea doar atat! Deci merit fundita?
Daca itit aunt prieteni ii poti accepta dar primul are o mai mare atentie asupra ta dupa parerea mea
Al doilea insa daca are prietena ar fi pacat sa le strici relatia, insa sa nu se ajunga stiu eu la pipaieli pe... anumite zone ale corpului ca atunci vor incepe sa. faca alte chestii ce sigur nu iti vor placea.
Am 17 ani si e imposibil faza cu patul.Eu toata situatia asta am luat-o ca o joaca de copii, ca intre colegi.
Multumesc! Aveam de gand sa vorbesc cu unul din ei maine.
SmQaLeXuTzz întreabă: