| AnaCelebrity4Ever a întrebat:

Bunaaa TPU am si eu nevoie de ajutor... Vreau sa slabesc in jur de 5-6 kg...am 11 ani cum as putea sa slabesc?

10 răspunsuri:
| SandraC a răspuns:

Doamne fereste! la varsta asta vrei sa tii dieta? 5-6 kg? tu esti in crestere, n-ai nevoie sa slabesti(incepand de la 17-18 ani poti tine dieta asa ca mai asteapta tu nitel

| AnaCelebrity4Ever explică:

Maly doctora mea de familie mi-a spus sa slabesc nu sa tin dieta :p doar atat mi-a spus si astept raspunsuri de la oameni mai mari nu de la pitici ca tine de 10 ani :p

| mysteriouswoman6905 a răspuns:

Ziua 1: minim 2 litri de apa plata si ceai (exclus suc, apa minerala)
ziua 2: orez fiert cu legume (fara sare, ulei sau alte cele)
ziua 3: spaghetti cu ketch-up (fara ulei, sare sau alte cele)
ziua 4: maxim 2 kg mere (nu dulci)
ziua 5: legume fierte (fara cartofi)
ziua 6: maxim 1/2 kg cartofi fierti (fara sare, ulei, iaurt sau alte cele)
ziua 7: un piept de pui fiert... daca tii aceasta dieta vei slabi 4kg in 7 zile.Insa nu e neaparat nevoie sa tii cura de slabire la 11 ani, decat daca esti foarte grasa... daca esti mai slabuta, asteapta sa cresti in inaltime(e mai usor). Uite! Iti mai dau un pontbig grinaca ai intre 1.52m-1.60m,si daca ai intre 40kg-50kg,inseamna ca ai o greutate normala(chiar sub greutatea normala, in unele cazuri)
Sper ca te-am ajutat! Funda? Am foarte putine, te rog!

| Alina9895 a răspuns:

1. trezeste-te in fiecare dimineata in jur de ora 8-9.
2. dupa ce te trezesti du-te la alergat jumatate de ora
3. apoi fa un dus
4. mananca 2 oua fierte, un snitel de pui si nu uita sa iti faci un suc sau sa mananci fructe la fiecare mic dejun.
5. seara, du-te iarasi la alergat jumatate de ora
6 apoi fa un dus
7. la cina, mananca ceva usor, neprajit, preferabil o salata, fructe sau un iaurt [acru]
8. incearca sa bei cat mai multa apa [evita sucurile]
Sper ca te-am ajutat. Funda? :*batting eyelashes

| Alyra a răspuns:

Mănâncă între 1000-1400 calorii,nu mânca chipsuri şi mâncare prăjită, nici băuturi carbogazoase... Încearcă să excluzi din alimentaţia ta cam tot ce conţine E-uri. Renunţă şi la prăjeli. Dulciurile îngraşă şi ele, dar ciocolata neagră conţine mulţi antioxidanţi şi face şi bine la inimă.Şi prăjiturelele de casă sunt destul de Ok. Dar ştii vorba : ''Tot ce e prea mult strică''
Ultima masă trebuie să fie înaintea orei 20.
Nu trebuie să bei apă în timpul mesei, deoarece te vei umfla. Indicat ar fi să laşi să treacă o oră după ce ai mâncat ca să poţi bea apă.
Încearcă să mănânci puţin şi des în schimbul a mult şi rar. Ce înseamnă asta? Înseamnă că trebuie să ai 3 mese principale şi 3 gustări. Dar gustările să nu fie dulciuri, ci fructe. Iar dacă nu sunt fructe... poate să fie un iaurt, nişte cereale... Din când în când ai voie să ai la gustare 2 pătrăţele de ciocolată neagră(care fac împreună 100 de calorii)
Încearcă să mănânci mai multe proteine şi mai multe fibre(fructe şi legume) şi mai puţini carbohidraţi. Asta nu înseamnă că trebuie să elimini complet carbohidraţii. Doar redu-i. Eu spre exemplu am slăbit şi cu 5 felii de pâine pe zi. happy Bine...pentru mine asta este chiar puţin.
Analizează-ţi regimul alimentar şi descoperă ce consumi în exces. Redu consumul acelui aliment şi vei slăbi sigur.winking
30 de minute de sport de 3 ori pe săptămână ar mai trebui să faci.
Pe scurt: -Euri/prăjeli/carbohidraţi+proteine/fructe/legume+sport= -0, 5 kilograme pe săptămână(la început puţin mai mult)
Şi chiar merge! happy
Îţi urez succes!
P.S. Poate vei crede că 0, 5 kilograme pe săptămână e puţin, dar nu e aşa. În plus, dacă slăbeşti mai mult sun şanse să scazi din masa musculară şi din apa din corp mai mult decât din grăsime.
PaPa!

| AnaCelebrity4Ever explică:

Ca sa dau o fundita astept sa vad care tratament merge in final...

| SandraC a răspuns:

Am 12 pentrucultura ta generala(asa ca nu mai comenta)

| LanaDelReyFan a răspuns (pentru SandraC):

De fapt ai 11

| LanaDelReyFan a răspuns:

Hmmm sunt de acord cu Maly cat de multe kg ai de trebuie sa tii dieta
'?

| kissingeras a răspuns (pentru Alina9895):

Ok.dar daca esti in timpul scolii nu prea ai timp.Adica eu personal ma trezesc la 6:30, plec la 7 si ajung la scoala la 7:30; Nu am tipm sa mananc regulat, nu am timp sa alerg(dar daca e iarna? cum alergi?), sau sa fac dus.Pur si simplu nu am timp.
P.S.tongueentru cat timp trebuie tinuta dieta asta?