Păi sincer bunici de genul nu am avut. Mereu a avut grijă mama de mine. Atât mai am o singură bunică de pe tată pe care n-am mai vizitat-o de un an cred. Cât despre bunica ta, își merită singurătatea. Este suficient să o vizitezi, dar nu să rămâi la ea. Eu dacă eram în locul tău probabil nici nu aș călca în curtea ei, dacă zici că doar bârfea și era și zgârcită. Tu știi cel mai bine dacă vrei să depui efort pentru o persoană care nu a căutat să se atașeze emoțional de voi. Dar probabil bătrânețea și singurătatea au schimbat-o, poate mai merită o șansă. Depinde doar de tine, tu știi cel mai bine.
Bunicul meu din partea mamei a murit la 87 de ani!
era un om puturos,incapatanat,rau, si zgarcit!
la moartea lui am fost si eu, o verisoara imi spunea ca de ce nu plang si eu? ca el va crescut!
Am facut ochii cat cepele, nu imi venea sa cred!
in replica i-am spus ca il fuut in gura!
el nu a ajutat-o pe mama, ca era fiisa, darmite sa ne creasca pe noi.
oarba dupa el asa mort!
Nu s-a schimbat.Ea nu pierde nici o ocazie sa o barfeasca pe mama mea! Si o face in toate felurile.Acum aproape un an am plecat aproape toata familia in Spania la niste neamuri si face ea mamei mele:Cu fata asta te duci in Spania? Nu Vezi cum arati? Zi-mi si mie daca o persoana ca ea mai merita o sansa.Cand eram mici ne dadea hartie igienica mie si surorii mele si zicea sa ne ducem la mama sa manance hartia ca asta merita.
Lol! Cica sa plangi si tu! Un om isi poate arata suferinta doar prin privire. Fara sa planga.Ce gandire are verisoara ta.Nu esti obligat sa plangi! Si...mama chiar asa i-ai zis? :O
Da! nici in ziua de azi nu ma baga in seama! (de parca eu as avea nevoie!)
Păi de ce i-ar zice mamei tale ''Cu fata asta te duci în Spania?''. Sincer poate nu am înțeles eu, dar cu siguranță aceasta este o insulă. Poate e așa arțăgoasă din cauză că vă rămâne vouă locuința ei. Dar dacă a fost așa mereu, de când erați tu și surioara ta micuțe, atunci bunica ta este o cauză pierdută.
Nu ne va ramane casa ei noua! Avem casa noastra! Si nici nu ii vrem casa! Si nici terenul ei! Nu vrem nimic de la ea!
Păi atunci rupeți orice legătură cu ea, măcar tu și sora ta, părinților tăi poate le este rușine să nu o viziteze sau chestii de genul. Dar pe tine nu te poate obliga nimeni să vorbești cu ea. Știu și eu, totuși o bunicuță trebuie să fie simpatică. Eram la un băiat acasă și eram mai mulți acolo, că făcea ăsta grătar. Și bunica lui venise în vizită și ăstuia nu i-a convenit și s-a cam răstit la ea să plece acasă. Și când a ajuns acasă i s-a făcut rău și a luat-o salvarea, poate a fost prea scârbită de repulsivitatea nepotului ei. Totuși nu cred că chestiile de genul ar putea-o afecta emoțional pe bunica ta.