| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Bunicul meu spune ca nu are ce cauta apa pe incaltaminte niciodata si doar laveta uscata si perie de incaltaminte, ca spune ca apa strica, chiar asa e sau?

8 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Salut

Nu toate sunt mă fel.

Bunicul tău are o oarecare dreptate când vine vorba de,, Încaltamintea Din Piele"
Acolo se poate strica materialul.pot fi probleme..depinde și cum le speli.și cât le speli..des,rar..etc

Cea mai rezistenta încaltaminte când vine vorba de spălat este cea din,, Cauciuc".

Sper că te am ajutat, daca crezi că ți-am fost de folos poti lasă o funda.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru DenDenX):

Si daca e de piele intr adevar poti sa cureti oricat de bine fara a pune apa niciodata?

| VulpeaDinUmbra explică (pentru VulpeaDinUmbra):

Si poti intotdeauna sa cureti la perfectie? Fara apa deloc

| DenDenX a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Nu vei putea face asta la nesfârșit dar poți face asa: sa zicem că tu ai ghete din piele:

Pe afara le cureți cu o cârpă umedă
Dar atentie. cârpa sa fie ușor umeda nu îmbibată în apă deoarece pielea nu trebuie sa fie expusă la umezeala în exces

Iar pe interior pentru eliminarea mirosurilor poți pune bicarbonat de sodiu în ghete și să le lași așa o zi.
După aia scoate l cu ajutorul unei perii mici..care sa nu zgârie interiorul

Iar pe final exista șervetele speciale pentru interior, spray-uri.

Nu poți să nu speli o pereche de ghete la nesfârșit. cândva tor trebuie sa bagi la spălat...dar dacă e făcut foarte rar nu va dăuna foarte mult.

Daca o speli de 3 ori pe an sa zicem e okk.

In rest o poți curata cum ți am spus mai sus.

Adica sa torn bicarbonatul asa praf si sa il las acolo si dupa sa il scot asa cu o perie de asta, sa periez? Si adica daca doar curat ghetele si fara spalat nu e ok?

| DenDenX a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

O să mai repet odată:

Pentru curățare pe afară folosești o cârpă umedă..nu îmbibată.

Pentru curățare în gheata folosești niste bicarbonat, sau spray-uri pentru ghete din piele.

Daca faci asta nu trebuie sa le speli.dar nu poți face asta toată viața. cândva va trebui sa le mai și speli

Si e ok si in masina de spalat sa spal? Ca pe net daca te uiti spune ca incaltamintea nu trebuie spalata in masina de spalat

| VulpeaDinUmbra explică:

Imi poti recomanda atunci niste produse cu care sa spal?