Trebuie sa fii asa cum crezi tu de cuviinta dar decizia iti apartine. sper ca te-am ajutat. funda? plsss :*
1. Înveţi să scrii corect.
2. Nu mai pui întrebări cretine.
3. Îmbată-te şi stai să fii poştită de minim 5 rockeri. Te face mai matură.
A incerca sa pari matura inseamna ca nu esti. E o logica simpla, cata vreme incerci sa atingi un ideal inseamna ca nu l-ai atins inca. Degeaba incerci, daca nu esti. Cunosc copii de 12-14 ani care gandesc anormal de matur si nici macar nu sestraduiesc, sunt pur si simplu uimitori, sclipitori, isi dau seama de niste lucruri pe care unii le invata dupa ce gresesc de doua-trei ori. Iau decizii singuri si ce sa vezi, nu ajung la puscarie, din contra, decizia lor ajuta intreaga familie. Asta insemna sa gandesti matur. Pur si simplu sa gandesti, si deja e un lucru mare. Nu inseamna sa iti vopsesti parul albastru si sa porti geaca cu tinte. Asta este doar exprimarea personalitatii, nu a maturitatii. Altii poarta haine largi. Haina e doar o introducere.
Sunt fel şi fel de rockeriţe, rock-ul nu este în aparenţe. Plus că eu personal am cunoscut multe rockeriţe care nu adoptau acest stil "dur" cu haine, accesorii, păr, etc. Nu comportamentul te diferenţiază de restul lumii, ci muzica ascultată de către tine.
Ascultând muzică rock şi metal eşti rockeriţă.
Asta-i una dintre cele mai cretine intrebari pe care am putut sa le citesc.
Am si eu o colega pe nume Mariuta ca tine si sunteti la fel de proaste.
Parul foarte lung,vopsit negru, sau stil "curcubeu", si faci cateva "tornade", headbanging-uri in fata tuturor, si ai o reputatie.
Eram sigur de cum am vazut intrebarea ca primesti carne sa te saturi.
"Rocker",plus femininul de la acest cuvant sunt exprimari gretoase,iar pe langa asta,cei ce se lasa caracterizati sau se caracterizeaza prin cuvintele astea sunt,de obicei,oameni superificiali,fara prea multe contururi, dar si fara prea mult continut. Exact ca tine. Wannabe! Nu te pune sa asculti rock, pentru ca n-o sa-ti placa, dar poti oricand sa te faci "rockerita" sa asculti metalcore jalnic si alternative obosit, sa iti faci parul cum vrei si sa porti ce zdrente vrei tu.Maturitatea nu se obtine prin muzica/par/haine/orice din categoria asta,se obtine pe parcurs si fara sa ti-o doresti arzator, cum vrei mata.Te-as sfatui sa mai stai la macerare vo' doi ani, sa te vedem dupa scoasa de la naftalina si abia apoi sa ne dam, obiectiv, cu parerea.
Exact asta faci si tu cand imi zici ca generalizez.O persoana ce ia de buni termeni ca "rapper","rocker","metalhead" si cauta sa-si insuseasca o astfel de atitudine social-muzicala, nu poate fi altceva decat superificial.Din simplul motiv ca gogoritele astea sunt inexistente.Dar, hai, zi unde generalizez, sa vad si eu!
Ca sa fii matur trebuie sa constientizezi lucrurile ce se intampla in jurul tau si unde tind sa se indrepte. Deocamdata habarnai unde esti si unde vrei sa ajungi.Ehh... varsta, toti am fost asa. Cand o sa fii matura nu o sa mai vrei sa fii "ROCKERITA". Matur nu inseamna sa stai pana la 5 dimineata afara, sa ai anturaj smecher si sa faceti chestii misto. Traieste-ti varsta, bucura-te de ea si nu mai incerca sa arati ca de 20 de ani daca tu ai 14 ani. O sa te maturizezi fara sa vrei.
"cei ce se lasa caracterizati sau se caracterizeaza prin cuvintele astea sunt, de obicei, oameni superificiali, fara prea multe contururi, dar si fara prea mult continut"(rockeri). Pai si marii artisti care canta rock, culmea isi spun "rockeri", sunt superficiali, fara contur si fara continut. Ei creaza ceva care uneori inspira mase de oameni si tu spui ca sunt superficiali, fara contur si continut. Sunt si oameni amarati care se dau bogati sunt si oameni lasi care se dau curajosi, asta nu onseamna ca sunt superficiali si ca nu au nimic de oferit. Nu e un motiv asta sa lovesti asa tare un om si sa ii spui ca e superficial, fara contur si fara continut, i-ai zis exact ca e egala cu zero barat pentru un motiv banal, ca vrea sa fie rockerita, mare branza si eu vroiam sa fiu Walker politst texan si u vroiai sa fii batman...
Daca vrei sa pari mai matura, trebuie sa umbli la comportament. Sa stii sa socializezi, sa vorbesti cu toata lumea, sa nu razi cu gura pana la urechi cand auzi cate o gluma, ca s-ar putea sa fie una de aia rasuflata de 3ani de zile si lumea se prinde ca tu ai auzit-o atunci prima oara, sa nu fii timida, sa incerci sa te simti in largul tau oriunde te-ai afla. Oamenii incearca sa te atraga in tot felul de discutii sa vada la ce nivel te afli, ce te intereseaza, ce te pasioneaza, nu intra in capcana sa le spui ce faci tu la 14 ani ca asa nu o sa mai pari matura si altele, n-am chef sa scriu acum.
Rock-ul e despre non-conformism, trebuie sa fii original, sa te simti liber, iar tu vii si intrebi toate prostiile? Cati ani ai, fato?
Parul si hainele nu te fac rockerita. Te poti declara rockerita cand asculti niste formatii Rock si esti de acord cu ideile/mesajul lor. Restul e doar ca sa te identifici ca fiind diferit fata de ceilalti.
Si pari matura doar daca esti matura si dovedesti asta; nu are legatura cu muzica.
Si sa-ti spun ceva: daca vii si intrebi ce iti trebuie ca sa fii rockerita si alte lucruri, deja nu mai esti una. Exista 2 lucruri importante, si anume originalitate si libertate de alegere. Foloseste-te de ele.
Esti prea mica ca sa intelegi muzica rock, asta se observa din intrebare!
Ramai asa cum esti, cand o sa fii mare o sa vrei sa fii inapoi mica.
Maturitatea o castigi din experiente de viata, nu din comportament sau fizic.
Cu talent.Cred ca am auzit intrebare asta si pe TPU si in fata de mi s-a facut rau.Pur si simplu asculti rock.Pana la urma muzica conteaza.Astea de la mine din clasa au sarit o data cu intrebarile:Cum e sa fii "rockerita"? Cum te-ai obisnuit cu muzica zgomotoasa? Pur si simplu muzica asta zgomotoasa este o parte din viata mea.
Eu pur si simplu ma imbrac in negru pentru ca imi place.Parul meu e normal, nu mi-l fac cu placa si cel mai important e ca ascult rock. Daca asculti manele sau alde PSY si vrei sa fii "rockerita" sa stii ca nu pacalesti pe nimeni.Intr-adevar foarte multi exagereaza cu tintele si alte lucruri pentru ca par la moda si interesante dar fac asta pentru a iesi in evidenta. Daca tu chiar asculti rock nu trebuie sa exagerezi cu hainele si parul sau alte prostii ca da de prost gust.Multi au foamea asta dupa unicitate, exagerare, prost gust.Si daca vrei doar sa te imbraci in negru si sa ai o eticheta de "rockerita" nu cred ca vei reusi.
"Când o să fii matur, nu o să mai vrei să fii rocker". Explică, te rog.
Ramai la comerciale, manele si ce mai asculti tu, nu de alta dar tu n-ai personalitate
Nu mi se pare o intrebare cretina! In plus ca la mine in oras toate fetele chiar si baietii sunt cu lala band si alte cacaturi de acest gen si cu scrisul corect toti gresim, nu-ti convine nu mai comenta!;|
De ce să nu mai comentez dacă nu-mi convine.
Nu-mi convine, comentez şi spun ce nu-mi convine. Am tot dreptul.
Îţi dai seama că răspunsul tau nu are pic de locigcă, nu? LA început sui că după ce se maturizează nu o să mai vrea să fie rockeriţă. Nu-ţi înţeleg logica. Eu am 22 şi încă mă pot considera rocker "cu acte-n regulă".
Şi de când a te maturiza înseamnă să ştii să socializezi şi să vorbeşti cu toată lumea? Adică, ăia care sunt maturi, vorbesc cu toţi oamernii, indiferent de cât de idioţi ar fi aceştia şi ce prostii scot pe gură? Adică, dacă nu socializezi cu toţi cretinii n-ai cum să fii matur?
Bine, mie personal maturitatea mi se pare ceva ceva foarte vag, iar dacă ar fi să iau în calcul şablonul după care este văzută de societate, ceva foarte plictisitor şi trist.
Dar îmi place că te contrazici singur. La început spui că trebuie să vorbeşti cu toată lumea şi să nu râzi cu gura până la urechi când auzi o glumă, că s-ar putea să fie veche şi să te faci de căcat că tu nu o ştii (de parcă eşti obligat să fii în temă cu toate glumele, şi să râzi doar la cele noi, la ălea vechi nu, oricât de amuzant ti se pare), după care zici să nu fie timidă şi să se simtă în largul ei oriunde s-ar afla. Păi, asta nu se bate puţin cap în cap? Înti trebuie să se abţină de la râs, dar în acelaşi timp să se simtă şi în largul ei.
Deci, mie dacă o glumă mi se pare super amuzantă, nu trebuie să pocnesc de râs, că poate-i veche şi lumea va spune că nu-s destul de matur că eu n-am auzit-o până acum.
Ce logică de baltă ai şi tu bă.
App, când voiai să fii rocker ce muzică ascultai? Adică, am aruncat o privire în playlist-ul tău şi nu-mi imaginez ce rock ai ascultat tu înainte de ai trecut la aşa ceva.
Nu faceam referinte la canteretii consacrati de rock, ci la ascultatorii care tin sus si tare steagul cu "eu sunt rocker, nene". Apartenentele astea ingradesc.Si,pentru cunostintele tale, da, unii canteri de rock, rockeri, sunt niste infectii de oameni.Axl Rose spre exemplu.Sau Tommy Lee, superficial, desi extrem de bun baterist.Eu nu ma declar nici rocker,nici rapper,nici jazzer, nici "clasic", desi ascult toate cele patru genuri de muzica si consider ca e gresit sa iti pui singur un tarc in jurul tau, prin auto-caracterizare si aliniere la un gen.E o diferenta intre a vrea sa fii Walker, Batman etc. si a vrea sa fii rocker.Cand vrei sa fii rocker deja se observa o oarecare ratacire,o personalitate foarte slab definita,care e pasibila de a sari din extrema in extrema,in cautarea unei identitati.Iar insusirea unui stil denota si un fel de obsesie,obsesiile fiind toate nefondate, cand e vorba de posesie interioara, sau etichete din astea oferite sau auto-conferite. Tipa de la intrebare chiar este superficiala, se poate foarte usor observa, nu fac remarci pripite in cazul de fata.
Sincera,dura rece, sa ai cunostinte muzicale foarte vaste, nu trebuie sa pari matura trebuie sa fii, asculti ce iti place t comporti natural
Bbbvv întreabă: