| TepeT a întrebat:

Cadou perfect pentru o fată de Crăciun?
Mulțumesc. ^^

8 răspunsuri:
| dorin1990 a răspuns:

Aceasta fata e iubita ta? ai putea sa-i cumperi un buchet de trandafiri si sa-i pui o rama cu o poza cu voi 2.sau un parfum fin, sunt multe variante, un tricou personalizat cu poza ta /voastra, chestii de astea dragute care sa o marcheze.

| ioaannaa a răspuns:

Daca nu e iubita ta, ii poti lua accesorii sau ceva pentru machiaj. Daca o vezi destul de des, incearca sa iti dai seama cam ce (culori) poarta si alege un fular, niste manusi, un pulover, o esarfa, produse de make-up (gasesti pentru toate buzunarele), lantisor, bratara, inel, cercei sau bentita.
Daca tot suntem in perioada asta, obiectele cu imprimeu de Craciun sunt foarte dragute si foarte la indemana. Spor!

| OnuOnulică a răspuns:

Tu.

| TepeT explică (pentru OnuOnulică):

Vrei să mă pun intr-un cadou, imi pun fundiță și mă dau unu curier să mă ducă?
Sincer, mi-ar plăcea. Dar nu se poate. o, 0

| sofstatics a răspuns:

Esarfa, lantisor, caciulita, parfum.
Daca e iubita ta :
- o poza cu voi 2 in rama si o cutie cu bomboane
- ar fi frumos sa petreceti o zi numai voi 2 (sa ii faci toate poftele) sa mergeti la cinema sau la un restaurant.
Bafta!

| Carmen100 a răspuns:

Tampoane laughing

| brandsfashion a răspuns:

O rochie de Craciunita cred ca este cel mai potrivit cadou, mai multe idei de cadouri gasesti aici -> http://www.cadouri-de-craciun.net

| OlariuRox a răspuns:

Buna! in prumul rand nu trebuie sa fie perfect ci dragut,gestul conteaza.
ii poti cumpara o caciulita cu urechiuse si botic este la moda,o esarfa frumoasa si un ceas,sau un ursulet de plus,un set (cercei si lantic),o decoratiune de craciun nostima gen(ren,saniuta,mos craciu,etc) ii poti cumpara o cutie de bomboane si un trandafie. O rama foto ornamentat de craciun,un album foto,ii poti face ceva personalizat gen casa/pernuta/tricou, ii poti comanda ceva de la avon,produse de inrijire,un parfum, o trusa de machiaj, o gentuta, un set de peri pentru machiaj, bratari. o rochita frumoasa sau o bluzita.

Întrebări similare