Buna.
Poti incepe prin a-ti cumpara o agenda pe gustul tau, sa-ti faca placere sa scrii in ea. Apoi, la inceputul sau sfarsitul paginii iti notezi data din ziua in care scrii( ziua, luna, anul, si ora( e dragut cand te uiti peste catva timp si iti imaginezi, te transpui cu gandul in acea zi, la acea ora) ). Poti sa notezi intamplari care ti-au ramas bine impregnante in minte, lucruri pe care n-ai vrea sa le uiti, ci sa ti le amintesti cu drag peste ani. Poti scrie idei, citate, care se potrivesc cu starea ta de spirit din acea zi.Sau sa presezi o floare la fiecare notita.E frumos cand deschizi caietul, si te gandesti cat era de proaspata in momentul in care ai pus-o la presat, si cum a devenit acum.Ca si amintirea ta de altfel, cand ai notat-o era proaspata, dar "intre timp a intervenit timpul" si si-a pierdut din aroma, dar ce e mai important este ca si-a pastrat esenta, gustul bucuriei traite candva). Poti lipi fotografii, poti desena, poti scrie versuri ale unui cantec drag, sms-uri pe care le consideri mai deosebite, mai speciale, care au o semnificatie aparte pentru tine.
Iti multumesc mult pentru idei! Tin sa mentionez ca am o agenda, si am desenat foarte multe lucruri si am scris foarte multe jocuri in aceasta, insa ramasesem in pana de idei.Ideea ta este una geniala si m-a scos total din ceata! Iti multumesc inca o data!
Ti-as fi dat fundita, dar din pacate inca un utilizator mai trebuie sa-mi raspunda pentru a o putea acorda.
Stai linistita, eu nu raspund pentru fundite.Atata timp, cat pot ajuta pe cineva, face mai mult decat o funda.:*:*