anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam am o problema. am stat cu un baiat si acum ne-am despartit. Eu i-am dat papucii, el cica e distrus si vrea sa se omoare. Mi-a fost foarte frica asa ca ne-am impacat din nou. Isi cam bate joc de mine, am vazut si eu asta, ma amageste doar ca sa fie intr-o relatie. Ce sa fac? nu vreau sa mai fiu intr-o relatie..nu-l iubesc. si chiar mi-e frica daca o sa se omoare. Daca lasa si un bilet, iar pe bilet e scris numele meu? Ma vad dracu pe la tv. Viata mea e distrusa! HEEEELP MEE

8 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Bună,
Explică-i că dragoste cu sila nu se poate. Dacă nu îl iubeşti, spune-i-o în faţă.
Dacă te ameninţă că se omoară, nu vorbeşte serios. Vrea doar să te sperie. Dacă s-ar omorî pentru tine, te-ar iubi. Dacă te-ar iubi, nu şi-ar bate joc de tine. Deci, nu se va omorî.
Numai bine!

| AnonymousQ666 a răspuns (pentru MadRaven):

Ok...dar doar asa..de precautie. astia de la politie.ii cauta si pe contul de facebook sa vada cu cine a vorbit? laughing))

| claudytza01 a răspuns:

Stai lin..nu exista asa ceva, oameni care te santajeaza cu chestii din astea nu au caracter, poate de asta si spune ca se gandeste k doar asa te poate avea langa el...app, nu cred ca te iubeste daca te iubea nu isi batea joc de tine si nu e iubire de la el pentru tine e o obsesie.

| krs20kriss a răspuns:

Mdaaa ....eu zic sa te desparti de el ii spui clar ca nu mai simti nimic pentru el ...si iti zic eu nu se omoare stai calma, in primul rand in momentul in care vrea el sa se omoare intervine frica si 2 crede-ma viata-i prea frumoasa ca sa o pierzi nu cred ca este asa de prost incat sa faca asta si in plus nu esti obligata sa stai cu el daca te iubeste va intelege baftawinking

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu poti sta langa cineva cu forta! Asta e santaj! Trebuie sa inteleaga ca nu il iubesti, ca nu il mai vrei in viata ta, si e problema lui ce face cu viata lui mai departe, nu esti obligata tu sa ii porti de grija. Ceea ce face el acum se numeste santaj emotional, si te-a convins destul de repede. Ii va trece, nu mai crede tu tot ce spune el, ca nu se va omori, si daca o va face, sa fie sanatos laughing Si in plus spui ca isi bate si joc de tine. A inteles ca esti slaba si se joaca cu tine, nu ii mai permite asta! Schimba-ti numarul de telefon si interzice-i sa te mai caute!

| MadRaven a răspuns (pentru AnonymousQ666):

Bună,
Nu, nu cred laughing)
Numai bine!

| fede12 a răspuns:

E nebun! spune ca nu il iubesti si n-are decat sa se omoare.si ai sa vezi ca nu o sa faca asta si scapi si tu! Crede-ma o spun din propria-mi experienta! Bafta!:X

| AnonymousQ666 a răspuns:

Ok...asa am facut, m-am despartit de el.Acum rugati-va sa nu se omoare! laughing) O sa dau vina pe voi daca se intampla ceva laughing