| OmulDeStiinta1986 a întrebat:

Cam cat la suta din tinerii din ziua de azi considerati ca se drogheaza?

12 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Aproximativ 30%, dar procentul tinerilor care consumă alcool este mult mai mare.

| OldSoul a răspuns:

25% se drogheaza, iar restul pana la 69% beau si consuma alcool, restul sunt oarecum normali.

| Doub a răspuns:

40%.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu am drogati in oras si in scoala, majoritatea tineri.Stiu pe unu care consuma si imi e prieten insa eu nu o sa pun gura nici macar pe tigare, da pai pe droage? insa o sa beau ca am gustat o cana de vin cand erau parintii plecati, sau la biserica de impartasanie a primit stra bunica un pahar de vin si mi l-a dat dat mie, odata am baut si 4 pahare socata alcolica ca credeam ca e suc si am ametit putin dar ce sa zic, imi place gustul nu conteaza ce alcol e de abia astept sa imi fac majoratu :]]

| OmulDeStiinta1986 explică (pentru anonim_4396):

Bravo tie ca te duce capul sa nu fumezi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru OmulDeStiinta1986):

Tatal meu a zis asa,, fiule eu am fumat de la 13 ani,daca te-ai apuca si tu nu asi avea ce sa iti zic,ca nu am fost un prea bun exemplu, insa te implor sa te gandesti la faptul ca o sa traiesti mai utin, o sa ai mai putini bani, o sa te ramolesti de tanar, practic iti platesti moartea.eu acum iau pastile pentru pachetele fumate in tinerete,, a fumat de la 13 ani iar acum are 41 si s-a oprit acum 1 an si 4 luni, caci i aruncam tigarile, il imploram sa se lase caci nu voiam sa se inbolnaveasca, era dependent si incerca sa se lase. nu e exagerat daca fuma o tigara sau 2 pe zi pe zi, dar fuma 2 pachete, insa nu a mai pus gura pe tigari.

| OmulDeStiinta1986 explică (pentru anonim_4396):

Nice.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Peste 50% din tinerii de peste 15 ani au consumat macar odata etnobotanice.

| Ciumpi35 a răspuns:

30% mai răspândit e fumatul.

| tudyrudarel a răspuns:

Cred ca majoritatea...

| Suntundemon a răspuns:

20-30% thinking Funda please puppy dog eyes laughing

| aleale1809 a răspuns:

20% din 100%

Întrebări similare