25% se drogheaza, iar restul pana la 69% beau si consuma alcool, restul sunt oarecum normali.
eu am drogati in oras si in scoala, majoritatea tineri.Stiu pe unu care consuma si imi e prieten insa eu nu o sa pun gura nici macar pe tigare, da pai pe droage? insa o sa beau ca am gustat o cana de vin cand erau parintii plecati, sau la biserica de impartasanie a primit stra bunica un pahar de vin si mi l-a dat dat mie, odata am baut si 4 pahare socata alcolica ca credeam ca e suc si am ametit putin dar ce sa zic, imi place gustul nu conteaza ce alcol e de abia astept sa imi fac majoratu :]]
Tatal meu a zis asa,, fiule eu am fumat de la 13 ani,daca te-ai apuca si tu nu asi avea ce sa iti zic,ca nu am fost un prea bun exemplu, insa te implor sa te gandesti la faptul ca o sa traiesti mai utin, o sa ai mai putini bani, o sa te ramolesti de tanar, practic iti platesti moartea.eu acum iau pastile pentru pachetele fumate in tinerete,, a fumat de la 13 ani iar acum are 41 si s-a oprit acum 1 an si 4 luni, caci i aruncam tigarile, il imploram sa se lase caci nu voiam sa se inbolnaveasca, era dependent si incerca sa se lase. nu e exagerat daca fuma o tigara sau 2 pe zi pe zi, dar fuma 2 pachete, insa nu a mai pus gura pe tigari.
Aproximativ 30%, dar procentul tinerilor care consumă alcool este mult mai mare.
Peste 50% din tinerii de peste 15 ani au consumat macar odata etnobotanice.
Golopen?aAdrian întreabă:
anonim_4396 întreabă: