| Artemiss a întrebat:

Cand ai plans ultima data si de ce?

Răspuns Câştigător
| hailasa a răspuns:

Ieri pentru ca mi-a dat fratimiu 3 palme la fund(17 ani)dar avea si de ce sa mi le deabig grinam sunat-o pe gagica lui si i-am spus ca ii e foarte rau si plange si e galben la fata, si ea a spus sa sun la salvare si a venit si ea(normal ca nu am sunat la salvare)(parea amuzanta farsabig grin)s-a enervat si mi-a scapat 3 palme la fundbig grin in locul lui dadeam mai multebig grindar oricum nici nu le simti dar am plans si am zbierat de necaz pana si-a cerut scuze:->si l-am iertat, si oricum nu ii mai facusem ceva rau de mult, ultima data imi amintesca ca trebuia sa faca nu stiu ce proiect la scoala si dupa ce la terminat s-a dus sa manance si eu ma uitam la proiect la cat de ciudat e si am varsat un pahar cu apa pe el(din gresealano talking)dar pentru el n-a contact si mia mai dat tot 3 palme la fundsaddar tot il iubescbig grin

38 răspunsuri:
| spin a răspuns:

Miercurea trecuta am plas de ciuda pentru ca fata cu care vreau sa fiu nu are incredere in mine pentru mai mult decat o prietenie.
dar voi reusi...important e k ne placem unul pe altul...winking

| spin a răspuns:

Am uitat sa specific si pentru faptul ca eu st roman si ea e inaliank.

| lulu_2700 a răspuns:

Ultima oara.azi-noapte.Si motivul... acelasi de 5 luni: pentru ca eu sunt in Italia, iubitul meu in Romania si fara sa exagerez am plans in toata perioada asta in fiecare zi. crying Dar si cand l-oi vedea, o sa plang... de fericire atunci. :X

| traiescinlumeaviselor a răspuns:

Azilaughinglaughing... k mi-am amintit de paul si nu stiu ce sa faccrying... da u? cand? hai zitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 4 ani cand a murit tatal meu.
pa pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astazi pentru ca am ascultat o melodie de la o-zone si respectiva melodie imi trezeste multe amintiri sad.
by zui

| aniuta a răspuns:

Pai utima data am plin pe data de 1 august 2009...deoarece perietenul meu so sarutat cu alta in fata mea

| Glumeatza a răspuns:

Luna trecuta in tabara pentru ca un baiat(pe care il plac:X)a aruncat cu un con in mine(din greseala, voia sa dea in unu care il enerva)si mia rams semn.

Întrebări similare