Faza e ca se poate lua ca un semna ca te place, asta nu suficient, bineinteles, sa nu te astepti acum ca o sa si ia de nevasta daaaaar poate avea multe sensuri. Daca intr-adevar ti-a dat incet, inseamna ca vrea sa te tachineze si cumva e un fel de a iesii in evidenta al lui.Se poate spune ca a vrut sa se faca observat de tine.Vezi tu,la varsta asta mai ales, chiar daca noi nu ne dam seama, in momentul in care un baiat e obraznic sau rautacios cu noi e pentru ca cel mai probabil nu stie cum sa se comporte cu fetele dar da, e un fel de a spu e ca te place, tocmai de aia, ca ii dai emotii si el nu stie cum sa actioneze in situatii de genu.Asa ca de frica sa nu para vezi-doamne un lesinat sau un timid, considera ca e un gest "macho" sa te puna pe tine intr-o situatie destul de aiurea. Oricum, incearca sa ii intorci si tu gestul baiatului aluia daca vrei sa te apropii de el. Poate faci misto de cum e imbracat, stii, cu asta ii arati ca oarecum te preocupa imaginea lui.Dar nu mult, ca asta ii oboseste.O data e suficient.Pe urma incearca sa va apropiati calm, ca intre prieteni, ca si cand nu s-ar intampla nimic si in timp, cunoscandu-va vedeti voi ce iese
Sa stii ca demult ma place *((asa se vede in ochii lui, toata clasa zice ca se vede **Mie imi place de el****
Da,atunci daca zic si altii ca se cunoaste dupa cum se uita la tine si are privirea aia ca si cand s-ar uita ca la un diamant, te place.depinde mult si ce zic altii, sa stii, pentru ca tu ca indragostita, tinzi s-a cam exagerezi tot, stii.acuma,baiatu poate fi doar prietenos si tu consideri gesturile astea ca ai cand ar flirta cu tine si poate chiar nu e cazul.n-am ce sa-ti zic decat sa vorbiti mai mult, poate si el asteapta sa faci tu primul pas pentru ca il intimidezi.nu stiu acum sigur situatia voastra
Posibil sa insemne si ca te place, dar mai inseamna si ca e idiot daca doar asa se poate baga in seama!
No,nu e idiot, si imi place de el.
Da incet, nu ca altii
Nu (are mai multe sensuri) ori de rautate ori cat e place depinde cat de tare ti-a dat daca ti-a dat incet te place daca ti-a dat tare te uraste(si sa stii ca sunt baiat stiu sentimentul cand faci chestia asta ca am facut-o de o gramada de ori)
FUNDĂ?
Incet mi-a dat, nu a dat tare
NU Funda
anonim_4396 întreabă: