Faza e ca se poate lua ca un semna ca te place, asta nu suficient, bineinteles, sa nu te astepti acum ca o sa si ia de nevasta daaaaar poate avea multe sensuri. Daca intr-adevar ti-a dat incet, inseamna ca vrea sa te tachineze si cumva e un fel de a iesii in evidenta al lui.Se poate spune ca a vrut sa se faca observat de tine.Vezi tu,la varsta asta mai ales, chiar daca noi nu ne dam seama, in momentul in care un baiat e obraznic sau rautacios cu noi e pentru ca cel mai probabil nu stie cum sa se comporte cu fetele dar da, e un fel de a spu e ca te place, tocmai de aia, ca ii dai emotii si el nu stie cum sa actioneze in situatii de genu.Asa ca de frica sa nu para vezi-doamne un lesinat sau un timid, considera ca e un gest "macho" sa te puna pe tine intr-o situatie destul de aiurea. Oricum, incearca sa ii intorci si tu gestul baiatului aluia daca vrei sa te apropii de el. Poate faci misto de cum e imbracat, stii, cu asta ii arati ca oarecum te preocupa imaginea lui.Dar nu mult, ca asta ii oboseste.O data e suficient.Pe urma incearca sa va apropiati calm, ca intre prieteni, ca si cand nu s-ar intampla nimic si in timp, cunoscandu-va vedeti voi ce iese
Nu (are mai multe sensuri) ori de rautate ori cat e place depinde cat de tare ti-a dat daca ti-a dat incet te place daca ti-a dat tare te uraste(si sa stii ca sunt baiat stiu sentimentul cand faci chestia asta ca am facut-o de o gramada de ori)
FUNDĂ?
Posibil sa insemne si ca te place, dar mai inseamna si ca e idiot daca doar asa se poate baga in seama!
No,nu e idiot, si imi place de el.
Da incet, nu ca altii
Sa stii ca demult ma place *((asa se vede in ochii lui, toata clasa zice ca se vede **Mie imi place de el****
Da,atunci daca zic si altii ca se cunoaste dupa cum se uita la tine si are privirea aia ca si cand s-ar uita ca la un diamant, te place.depinde mult si ce zic altii, sa stii, pentru ca tu ca indragostita, tinzi s-a cam exagerezi tot, stii.acuma,baiatu poate fi doar prietenos si tu consideri gesturile astea ca ai cand ar flirta cu tine si poate chiar nu e cazul.n-am ce sa-ti zic decat sa vorbiti mai mult, poate si el asteapta sa faci tu primul pas pentru ca il intimidezi.nu stiu acum sigur situatia voastra
anonim_4396 întreabă: