anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand ii scrii cuiva, iar aceea persoana iti raspunde de fiecare data a doua zi, stiu ca e ceva., dar ce? Stiti cumva!

12 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu are timp

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Si atunci cum as putea rezolva asta? (aici nu ma refer cum sa rezolv ca sa aiba timp laughing

| sofisis a răspuns:

Eu cred ca e lipsa de interes combinata cu prea mult bun simt pentru a te ignora complet

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Sa stii ca e persoana care se comporta bine cu altii

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai eu ce-am zis? Are foarte mult bun simt

anonim_4396

Asta nu ma ajuta, in momentul de fata, mai rau ma incurca, ca ma induce intr-o confuzie

Bun. Pe intelesul tau: Cand interesul unei persoana fata de tine este mare, indiferent ce treaba ar avea, ti-ar raspunde. Faptul ca nu o face decat dupa 1 zi, denota lipsa de interes fata de tine si de discutia cu tine

anonim_4396

Eu unul nu as raspunde daca sunt ocupat sau la ore, oricat de mare ar fi interesul

Nu stai in ore toata ziua, nu? Mai iesi la baie, mai bei o gura de apa. Crede-ma, cand interesul e mare, scrii si din budawinking

anonim_4396

Asa in general, eu nu prea folosesc tehnologia pe mesje happy, tu de ex. ai interes pentru pentru multe persoane, rasp. la multe pers. asa mai rapid

Nu. Eu raspund rapid doar celor mai importante.
Daca preferi sa crezi ca este vesnic ocupata persoana despre care intrebi, este alegerea ta. Parerea mea e alta.

| CleanHeart a răspuns:

Nu ii pasa de tine.