Pot minti cu varsta dar cand vin aia la tine le arati un document in care ei vad ca esti majora. Majora fiind nu iti pot face nimic. Nu stiam ca mai exista mentalitatea asta de pe vremea bunicii cu " pana la 30 de ani". Si se mai intreaba de ce multi sunt inca praf la varsta aia. Parintii sunt de vina, desigur.
Am vrut sa intreb dar mi s-a parut ca nu e treaba mea. Vad ca ai zis singura, te-a facut la 19 ani. E ipocrizie in cel mai pur stadiu... Desigur, tu acum trebuie sa stai pe uscat pana la 30 de ani pentru ca? Nici ei nu stiu. E aiurea.
E dorința de a proteja. Poate și-a dat seama că a greșit și nu vrea să treacă și copilul ei prin așa ceva. Poate că greșește impunând limite, dar este din cauza că a trecut prin viață și acum vede că putea să facă altfel, mai bine și asta își doreste pentru copilul să, o viață mai sigură, mai liniștită, o viață mai bună.
Da. Ai dreptate. Asa e normal sa faca orice parinte, sa vrea binele copilului. Dar daca bagi dume ca " pana la 30 de ani, nu iubit" e clar ca esti dus cu pluta. Nu asa ajuti un copil. Trebuie sa il lasi sa greseasca in viata, altfel nu are cum sa invete. Doar din greseli invatam.