Bună.
Chiar am început să răd.
Stai liniștit,nu e nimic rău cu tine.
Sper că ești băiat ))
Ideea e că atunci când ești în preajma fetelor,începe să îți bată inima,unoeri în timp ce vorbești cu ele te pierzi și nu știi ce să mai spui,dar astea vor trece, vei vedea. :*
Faza e că totul se întâmplă din cauza hormonilor și mna...e logic.
O să vezi că de obicei, asta trece după ceva timp. Încearcă să îți faci o prietenă bună sau să vorbești cu cineva din familie, mai mică sau de aceiași vârstă cu tine, iar atunci când vorbești cu o fată de la școală să îți imaginezi că e o verișoară. Vei vedea că totul o să fie mult mai confortabil. :*
Te temi ca te mananca, asa-i? sau de ce te temi? incearca sa-ti stapanesti emotiile altfel poti sa o dai in bara asa
Din cauza hormonilor? Din cauza hormonilor ai erectii
Esti timid maestre.Trebuie sa scapi de asta. Uite,te ajut cu un sfat,dar in rest depinde de tine. Daca esti la scoala,pune o intrebare banala pe zi unei fete necunoscute (nu neaparat banala) de ex "Salut,stii unde e baia/clasa x/y /il stii pe ala/aia,e in clasa cu tine" Etc etc Ideea e ca trebuie sa treci peste blocajul asta,si daca le pui cate o intrebare pe zi unor fete necunoscute,cu timpul o sa iti treaca senzatia aia aiurea.E normala,stai linistit,si eu eram asa,dar tot vorbind cu ele mi-a trecut Si spune-ti ceva amuzant in minte, ca sa iti schimbi starea, orice Hai bafta! Daca nu ai inteles ceva, sau vrei sa iti mai zic ceva, lasa-mi raspuns.
Salut! pai poate fii din cauza hormonilor... esti si timid cred...Mult noroc! si fii mai curajos, data vitoare