Vars doua lacrimi de una singura, fara sa ma vada ai mei si imi trece, ma racoresc.
Eu tin un jurnal si ma ajuta foarte mult. Mai postez si aici intrebari si utilizatorii TPU ma ajuta foarte mult. Scrie aici de ce esti trist .
Miei imi trece repede daca bocesc putin
E o senzitie uimitoare ce bine te simti dupa bocit
Cand sunt trista ascult muzica, mananc ciocolata si plang Asta ma face sa ma descarc.Mereu dupa plans imi revin si sunt fericita din nou
Ma culc. fara nici o gluma, somnul ajuta. Te trezesti cu alta stare apoi, sau ma uit la desene animate.
Ascult muzica care sa ma faca sa zambesc! Sa vad si partea buna a lucrurilor! Tu de ce esti suparat/a?
Nu sunt trista dar am intrebat.
dar cand sunt trista ascult muzica trista stiu ca te face sa plangi mai mult
Ascult 2 3 mel triste. dupa care imi bag ceva mai vesel si incerc sa fac ceva care sa imi schimbe starea de spirit si sa ma faca sa nu ma mai gandesc la lucrul care m-a intristat...
poti vorbii si cu cineva. ajuta sa te descarci
Depinde de motiv...ascult muzica, ma mai uit peste pozele cu prieteni, familie...mai si plang...
Dar imi dau seama ca se pot intampla lucruri mai grave decat ceea ce m-a intristat...
Nony are dreotate desenele animate si somnul chiar ajuta...bn ca eu inainte sa ma culk beau o sticla de cola...
Ma gandesc la cine mie drag si poate si plang si ma mai gandesc la cei mai frumos in viata mea si la clipele placute
Plang ca sa ma descarc apoi imi revin chiar aseara eram afara si am trecut pe lng un loc drag mie si. imi daduse ktv lacrimi. apoi mi-am revenit