Poate da as schimba la fizicul meu cate ceva... o operatie de micsorare a nasului de exemplu...asta este singura mea obsesie legata de fizicul meu. o idee daca era mai mic era perfect. dar ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si ca nu sufar de malformatii sau altele...ca la urma urmei nu asta e esential. poate ca m-as simti mai bine in pielea mea in unele situatii, atata tot. in ceea ce priveste caracterul si sufletul... le-as lasa asa cum sunt fara sa stau pe ganduri...de fapt mi-as dori sa fiu putin mai emotiva ...@byabb si eu imi doresc sa mai dau vreo 4-5 kg jos da le dau eu...ca acum ale naibii nu prea vor sa dispara @mina... tu esti multumita?
Sunt cam certata cu oglinda Daca as putea schimba ceva, as vrea sa am si eu ochii sanatosi. Detest ochelarii!
Pai...nu prea sunt multumita...as vrea sa am o tunsoare care sa imi placa si sa imi stea bine si as vrea sa scap de cosurile de pe fata si de pete ...cam atat .
Eu as vrea sa am ochii albastri chiar daca acum am ochii caprui, sa fiu blonda chiar daca am parul castaniu si daca ar mai fi si o operatie de micsorare a nasului as fi perfecta... Dar tu ce ai vrea sa schimbi la tine?
sunt perfecta exact asa cum sunt acum cu toate ca am si defecte ( sunt om deci e inevitabil )... ma simt cea mai simpatica fata din lume
Robert160 întreabă: