| Turbo223 a întrebat:

Cand trebuie sa iti faci primul/prima iubit/iubita? Ofer funda la un raspuns bun!

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

Primul iubit/prima iubita "se face" atunci cand esti suficient de copt la minte sa stii si sa realizezi ca ai gasit o persoana pe care o respecti si o iubesti, pentru ca "iubit" e un cuvant derivat de la "iubire". Prieten/prietena e oarecum altceva. Nu exista o varsta anume, totul tine de mentalitate si de sentimente. Mai nou e o moda "am 8 ani, e normal sa nu am prietena/iubita?" e normal sa se inteleaga ca toate lucrurile se intampla la momentul potrivit, nu trebuie sa le fortam noi doar pentru ca e un trend. happy

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In prima luna plina dupa ultima mircuri cu ploaie

| Adry05 a răspuns:

Ce prostie de intrebare... Iubit iti faci cand iti place mult de o persoana iar acela iti impartaseste sentimentele. Nu mai puneti atata accent pe varsta, nu suntem toti la fel. La unii poate fi la 13, la unii la 16+, nu e nicio problema aici. Ba chiar, cu cat e mai tarziu cu atat e mai special.

| Turbo223 explică (pentru Adry05):

Ai dreptate dar nu am spus varsta ci cand.Sunt de acord cu atat mai tarziu cu atat mai special.

| Adry05 a răspuns (pentru Turbo223):

Pai si cand nu inseamna tot varsta? `cand sa-mi fac un iubit` dupa mine, si cred ca si pentru altii de aici, inseamna la ce varsta.

Întrebări similare