| miauu a întrebat:

CAnd va alegeti prietenul/a va uitati la aspect sau la suflet?

Răspuns Câştigător
| alina_1192 a răspuns:

Sufletul e cel mai important.
De ex daca o femeie are un partener frumos si bine facut dar o agreseaza fizic si alte chestii de genul acesta credeti ca e fericita? Ei bine nu!
Sau daca un barbat bun la suflet, generos... are o partenera frumoasa dar care nu face altceva decat sa isi batat joc de el cand respectivul afla ca nu a fost decat o joaca pentru ea credeti ca e fericit? Ei bine nu!
Nu conteaza numaidecat cum arata fizic cel de langa noi ci cum are sufletul deoarece nimenui nu-i dicteaza aspectul fizic ce sa faca. Toti aratam bine pentru cineva dar sufletul il vad toate persoanele in acelasi mod.
Nu conteaza aspectul fizic!

11 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Mai mult la suflet. Dacă ai noroc să te căsătoreşti cu ea, atunci sufletul îl vei avea pentru toată viaţa, în timp ce aspectul fizic se va deteriora în timp.

| daii a răspuns:

Acum, am invatat sa ma uit mai intai la suflet.Deoarece frumusetea e trecatoare, cine stie poate o sa aiba vreun accident(Doamne fereste) si ramane paralizat.sau fara picioare. Orice se poate intampla cu trupul, dar cu sufletul nu.Mai sunt si exceptii care se schimba radical. dar sunt 1/500happy. Prima oara trebuie sa comunici cu persoana respectiva, sa vedeti daca va potriviti, sa vedeti ce aveti in comun si ce nu...sunt multe de facuthappy

by daiiwinking

| Antrax a răspuns:

De aspect

| inna a răspuns:

Si la aspect si la suflet... dar mai mult la suflet.

| nobody_9468 a răspuns:

Mai intai la aspect, fiindca atunci cand il vezi nu-ti dai seama ce tip de persoana este...insa conteaza si sufletul foarte mult. oricum cei care ati zis faptul ca e mai important sufletul, cred ca daca descoperiti o pers. f buna si chiar nu e gustul vostru nu stiu cat stati langa acea persoana, trebuie totusi sa fie "echilibrat" si din punct de vedere fizic...big grin bafta

| xD101 a răspuns:

Eu incerc sa ma uit si la aspect si la sufletwinking dar mai important ar fi comportamentul, aspectul nu stiu cred ca conteaza mai putin...

| georgiana a răspuns:

Sufletul, apoi aspectul fizic.Frumusetea-i trecatoare.

| DiannaDi a răspuns:

La suflet, bineinteles. degeaba e 'printz' daca nu se stie comporta cu o fata happy

| LCD a răspuns:

Eu cred ca prima data cand vezi o persoana, esti atras/a de aspect apoi. ii vezi pe parcurs si comportamentul

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei partenera de sex si sa ai cu cine te afisa, te uiti la aspect. Daca vrei o prietena, o relatie serioasa, te intereseaza femeia nu caroseriawinking