| AntoniaSmile a întrebat:

Cand vine justin bieber in romania?

Răspuns Câştigător
| robert1239 a răspuns:

Oricand. Daca imi dai funda ii dau un bip si vine.smug

311 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mai frumos ca tinelaughing)

| Andreutzzyk a răspuns:

Vine in 2011 in rol de act de caritate pentru cei orfani din Romania., stiu sigur a dat la stiri in seara asta! Funda?:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa vina in 2011! stiu sigur!

| vanessa_7351 a răspuns:

Nu stiut exact data dar va veni sa ajute copiii orfani din Romaniabig grinbig grinbig grinbig grindaca aflu ceva o sa scriuwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Biber vine in Romania la anul sa doneze bani la copiii nevoiasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur cand vine dar vine pentru orfani din Romania cred ca luna viitoare

| ƳσʋAиdMɛ a răspuns:

In 2011 la varabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol vine in ianuarieeeeeeeeeeeeeeeeee pe 5 2011

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur cand vine.in orice caz in 2011.Vine sa ajute copiii orfan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur cand vine.in orice caz in 2011.Vine sa ajute copiii orfani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine anul viitor in 2011 sa imbratiseze orfanii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca va veni in Romania pentru a ajuta copii fara parinti! Nu stiu... sper sa vina! Dar nu se stie exact cand...eu cred ca in vara anului 2011.Doamne ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin vine in Romania cel mai probabil in aprilie 2011! laughing

si pentru cei care zic ca nu stie sa cante sau ca zic ca e fata sa-si vada de treaba ca n-au ce face saracii de ei...

Daca ar veni Justin Bieber in Romania de aici de unde sunt euu vor venii cu siguranta cel putin 500 de fete! Asa ca sper sa vina ca o sa fiu si euu acolo! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Even have a girlfriend

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine in 2011 a zis prima data vine ca sa ajute saracii din Romania, si dupa aceea vine in concert, va ganditi ce am ajuns sa vina un pusti de 16 ani si ne ajute romi de la noi, dar na si eu sunt fana JB dar m-am simtit penibil cand am auzit ca o sa vina sa ne ajute saracii de la noi din Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa viine:X:X:Xin turneul din 2011. tine concert sa ajute copiii orfani:X:X:Xooommmgg. n pot s cred d 2 ani il astpt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A anuntat la stiri pe antena 1 ca justin bieber va veni in Romania in 2011 pentru a ajuta copii saraci...NU MINT http://observator.a1.ro/......26968.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine in 2011 sa ajute copii saraci de la noi din tara http://observator.a1.ro/......26968.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca vine in Romania. A aratat azi la televizor pe antena 1 ca vine sa dea bani ci un autograf copiilor orfani.Stiu si in ce loc dar dac vreti sa aflati mai multe detalii id meu este:Andra_elena2010
Desi ma cheama alexandra mai bine spuneti-mi alexakiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Can o sa sboare porcii si cand o sa fete motanul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am uitat pe CNN cand a declarat ca nu stie sigur cand dar va veni dar sigur in 2011

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intrebati'l am ID'ul lui chiar aici: justin_lol_bieber@yahoo.com e cam nesimtit dar batetil la cap! chiar e adevarat idiul l-a spus intr-un ziar din Italia big grin eu locuiesc in Italia :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... daca intrebai asta acum doua saptamana. raspunsu era cand o zbura porcu. dar cica vine anul asa sa ajute orfanii din tara noastra de rahat... ori cum as fi in stare sa ma dau drept orfana ca sa il vad:X:X:X

| hSh3ad a răspuns:

Vine cand o stie sa vorbeasca romana laughing

| curiozitatea a răspuns:

O sa vina ca a azi sa vrea sa imbratiseze un orfan de la noi. a zis la tv.si nu se stie cand vine sau daca vine. a zis doar ce ar rvea. poate ii trimitem un orfan...nu vine aicithinking

| Marijuana187 a răspuns:

Nu va veni, l-am castrat si l-am sechestrat in beci...deci numai exista Justin biberon!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai frat de unde stiti voi dac vine su nu... uni spun "cum sa ajunga jb in Romania"...frate trezitiva la reliate si Romania este o tara ca oricare alta nu stiu de ce va este rusine cu tara voastra asta e buna rea este a noastra in fine sa revenim de ce nu ar veni jb in romnai au venit candateti mai buni decat el de ex: madona,

| KissGirl_9740 a răspuns:

Vad ca esti un fan al lui justin bieber am vazut o stire pe protv care spunea ca bieber va sosi in Romania ca sa ajute copii fara pariinti sau saraci deci daca esti cum va in aceatsa situatie te vei intalnim poate cu justin

| Artemisia a răspuns:

Cand ma intalnes eu Adam Lambert atunci vine Justin Bieber in Romania rolling on the floor

| Cashleen a răspuns:

Oare o fi auzit de Romania?big grin

Întrebări similare