Mda... Nici nu cred ca esti fan Justin Bieber! Ti-ai scris numele gresit "LoveJusyinBieber" asa "Justin Bieber".
Am sa vb cu el pe skype despre asta. Am sa-l interb cand vine in Romania!
Daca vrei sa vina.mai ai de asteptat mult si bine. daca imi dai fundita vin eu in locul lui.si eu siu sa cat melodiile lui.
Am citit undeva ca cica ar sprijini o campanie pentru ajutarea oamenilor saraci din Romania si s-ar putea sa vina sa concerteze anul acesta. dar nu stiu sigur
Vrei să se infecteze ţara?! Vrei să luăm păduchi?! Sau lepră?!
Doamne fereşte, să stea acolo, în Americă, că'i bine acolo!
U esti asa de fraiera ala te-a pacalit ca ii da bip lu Justin. Da desteapta mai esti.
de unde dracul sa aiba ala nr de tel ujor de pacalit mai esti
Doamne... sper ca cat mai curand...ca tare mi-ar placea sa vad cum este huiduit, in tara asta biberon nu are mai deloc fani ce sa faca sa vina sa'si sparga moaca pe aici prin tara o sa vina 2 persoane la cocert si restul o sa'l astepte afara cu un pumn pregatit
Nu stiu daca vine dar daca o sa vina, merge sigur in bucuresti. Si asa cum au mai zis si altii cand coboara din avion e batut de niste baietii, dupa aia vine vreo fata crizata si sare pe el, iar la concert vin 5 fani toti si la sf incep sal huidue
Va veni pentru copii din orfelinate si va rog, cand vine comportativa mai normal...sa nu fuga din prima
raooool636 întreabă: