anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cel mai jenant lucru care l-ai facut si tea vazut cineva si a ras de tine? Si cum ai reactionat tu?

Răspuns Câştigător
| kaya a răspuns:

Am intrat cu capul in geam, eram intr-o statie de tramvai si am vrut sa intru intr-un magazin dar cu ochii la prietena mea nu am vazut usa laughing si...imagineaza-ti cum au inceput toti din statie sa rada de mine straight face pana si prietena mea radea :-( mie imi venea sa intru in pamant de rusine big grin

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cred că atunci când am stat cu genunchii înfipt într-un gard metalic vreo 20 de minute. La cât alcool fusese în seara aia, eu m-am prins abia când sângele ce curgea mi-a ajuns în adidaşi laughing
A doua zi şi eu am râs dar atunci nu ştiam de ce râde lumea laughing

| yanny`s a răspuns:

Pai nu stiu care a fost cel mai jenant, dar azi mi s`a intamplat ceva oribil...am varsat cafeaua pe mine si eram in oras, langa liceu. am avut 2 teze azi asa ca nu am avut timp sa merg acasa sa ma schimb si i-am luat tricoul unui baiat[ in tricoul ala incapea si tata la cat de mare era] si m-am imbracat cu el. imi atarna pana aproape de genunchi, ca sa nu zic ca mai incapeau 2 persoane in el...si asa am stat eu toata ziua la liceu [7 ore] cu tricoul ala, pentru ca pantalonii erau patatilaughing si sincer, am preferat tricoul ala decat felul in care se vedeau pantalonii meihappy

| Lyss . a răspuns:

Într-o pauză, anul trecut, s-a întâmplat ceva pe coridor şi bineînţeles, am mers şi eu să văd ce se întâmplă. Am început să alerg. Eram în spatele unui coleg. El a ieşit, a închis uşa. Eu nu am văzut şi am intrat cu viteză, direct în uşă. Toată clasa a văzut întâmplarea şi bineînleles că au început să râdă. Am avut nasul roşu toată ziua şi s-a făcut haz pe seama mea. Pe moment aveam nervi, dar mi-am dat seama că şi eu aş fi râs dacă ar fi păţit cineva asta, deci am râs şi eu în sinea mea, gândindu-mă cât de penibilă a fost faza.

| RuXaaNdRRa a răspuns:

Ignora i

Întrebări similare