| Xenia16 a întrebat:

Care au fost cele mai nebune lucruri pe care le-ati facut pana acum? Dau funda la cel mai neobisnuit lucru.

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

De obicei nu prea fac lucruri nebune pentru că sunt o fire mai liniștită, însă, săptămâna trecută am făcut numai tâmpenii; tâmpenii ce mi-au făcut viața mai interesantă.
Am fost la bunici, iar acolo m-am întâlnit cu câțiva dintre verișorii mei. Am început prin a ne face arcuri cu săgeți, și desigur, eu am fost ținta acelor săgeți. Iar în urma acestui „război" m-am ales cu douăzeci și trei de vânătăi.
În altă zi, eram pe-afară când a început o ploaie urâtă rău de tot. Însă, cum nu-ți vine să stai la adăpost până se oprește ploaia, am luat-o pe o scurtătură, prin păpușoi, până la casa bunicilor. Doar gândește-te, câțiva idioți aleargă prin păpușoi ca sălbaticii, drumul fiind destul de lung, iar ploaia din ce în ce mai urâtă. Minunat!
Într-o altă zi, am alergat ca idioții pe lângă Siret. Iar după acea alergare, a urmat o bătaie cu nuci.
Am făcut multe chestii într-o săptămână! Totuși, contează că m-am distrat!

| antonio30 a răspuns:

Am sărit într-o piscina de la o înălțime mare

| robert201 a răspuns:

Sincer este ceva scarbos dar este si nebunesc laughing, am facut un fel de pariu cu prieteni cine mananca cel mai scarbos lucru si am luat paine si am inmuiat'o in ulei si otet big grin. sa nu incerci ca o sa vomiti happy

| Xenia16 explică (pentru robert201):

Nu as incercalaughing

| robert201 a răspuns (pentru Xenia16):

laughing daca vrei poti incerca de distractie cu prietenii laughing