Sincer este ceva scarbos dar este si nebunesc , am facut un fel de pariu cu prieteni cine mananca cel mai scarbos lucru si am luat paine si am inmuiat'o in ulei si otet . sa nu incerci ca o sa vomiti
De obicei nu prea fac lucruri nebune pentru că sunt o fire mai liniștită, însă, săptămâna trecută am făcut numai tâmpenii; tâmpenii ce mi-au făcut viața mai interesantă.
Am fost la bunici, iar acolo m-am întâlnit cu câțiva dintre verișorii mei. Am început prin a ne face arcuri cu săgeți, și desigur, eu am fost ținta acelor săgeți. Iar în urma acestui „război" m-am ales cu douăzeci și trei de vânătăi.
În altă zi, eram pe-afară când a început o ploaie urâtă rău de tot. Însă, cum nu-ți vine să stai la adăpost până se oprește ploaia, am luat-o pe o scurtătură, prin păpușoi, până la casa bunicilor. Doar gândește-te, câțiva idioți aleargă prin păpușoi ca sălbaticii, drumul fiind destul de lung, iar ploaia din ce în ce mai urâtă. Minunat!
Într-o altă zi, am alergat ca idioții pe lângă Siret. Iar după acea alergare, a urmat o bătaie cu nuci.
Am făcut multe chestii într-o săptămână! Totuși, contează că m-am distrat!
MariusNWM întreabă:
ancasur44kgtd întreabă:
anonim_4396 întreabă: