Pai hai sa-ti spun cum fac eu. De obicei stau in banca a 4-a, dar la fiecare test ma mut in prima banca. Astfel, nu ma banuieste nimeni.Cine ar avea tupeu sa copieze in prima banca? Eu. Odata, am luat o trusa de geometrie, am decupat fituica de marimea trusei, si am pus-o acolo. Se deschidea trusa si se inchidea, iar fituica nici nu se vedea. Mi-am bagat unul din caiete (mici) in cizme, fiindca erau cam largi si trebuiau sa fie bune la ceva. Cizme universale. La fel si cu fituica. Ma faceam ca ma mananca piciorul si ma uitam.
Alta faza: pozele cu telefonul. Eu, de obicei, tin telu' pe banca. Profesorii stiu ca este aproape imposibil sa copiezi in prima banca, de asta se uita numai la cei din spate. Tocmai de asta, cel mai bun loc sa copiezi este in prima banca.
Asaa, poti scrie raspunsurile pe banca, cu creionul, sau pe mana/picior. Da' sub nicio forma sa nu incerci asta: sa-ti bagi copiuta in sutien! Nici dracu n-o mai scoate d'acolo. Am incercat asta.
Poti sa ceri voie la baie, si te uiti in telefon si mai memorezi ceva.
Poti sa-ti iei o fusta, cu niste dressuri. Baga-ti fituica in dressuri si doar ridici usor fusta si citesti. Niciun profesor n-ar avea tupeul sa dezbrace o fata sa o controleze.
Poti sa iti pui casti, si zici ca te deranjeaza zgomotul din clasa, si de asta stai cu castile. Iti inregistrezi de acasa lectia, si o asculti la casti.
Poti sa iei doua coli albe, le suprapui si scrii lectia apasat, astfel incat sa iasa pe partea cealalta. Sau poti scrie lectia pe coperta caietului de sub lucrare.
Nu stiu daca e bine sa-ti raspund la intrebare dar hai...1. Daca inveti nu mai ai nevoie sa copii si 2. Te poti preface ca te doare capul si te uiti in jos sau la coleg, tinand mana pe frunte.
Uite cum copiez eu la fizic, kimie, biologie si altele :
1). Fac poze la fituici pe tel si apoi ma uit la ele
2). Fituici in mana, buzunar, banca,
3) Am scris lectia pe dulap si m-am mutat langa el
4) Scris pe mana
5) Ptr fituica din buzunar, tel e de preferat sa ceri la baie si so citesti
6) Odata mi-am bagat caietul sub geaca sau camasa nu stiu ce aveam si am mers la baie siam citit cemi trebuia ( caietul era mik )
Fituica acordeon e cea mai buna. Uite si alte metode: http://www.groapacuprosti.ro/......zi-la.html
Prof.de romana aa.dar uh nu esti aproape de ea...prefate ca iti este rau si il convingi pe catalin sa te muti uh la geamsi o sa vezi tu ce foaie iti bagi prin maneca
Nu cred ca e bine sa copiezi pentru ca:
1.nu ramai cu nimic si tot tu ai de pierdut,
2. daca te prinde profu nu o sa fie bine de tine.
Cred ca profesorul apreciaza efortul tau chiar daca inveti putin.
Da aveti mare dreptate, dar invatati dumneavoastra 10-20 de foii si in plus unii dintre noi avem si treaba si nu avem timp. )