anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai mare nazbatie pe care ati facut-o in copilarie?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Era cat pe ce sa bag in spital pe femeia care avea grija de mine, plecasem in Brasov fara sa-i zic nimic si nu m-am intors acasa pana la lasatul soarelui. Aia s-a speriat ca nu m-a gasit si a stat in pat aproape lesinata.

| iamthewildyouth a răspuns:

Ma jucam de`a profesoara, am luat un marcar, iar peretele imi era tabla...si asa a trebuit sa zugravim sufrageria laughing

| iulyspy a răspuns:

La doi ani jumate am spart tot ce am gasit la indemana in bucataria de la bloclaughing si multe altele:d

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Pai ma suisem pe calorifer si sa daramat si toata apa din calorifer era imprastiata prin camera

| KerrigaNee a răspuns:

Damn, ce cuminte am fost laughing sincer, habar n-am care-a fost. laughing

| sarah67 a răspuns:

Cred ca cea mai mare nazbatie a fost cand...in fine,sunt mai multe. odata, la mamaie, am dat drumul tapului, altadata l-am desenat cu carioca pe fratele meu cand dormea, cand mi-am scapat caietul in apa si am dat vina pe frate-miu si multe altele. funda?

| iamthewildyouth a răspuns:

Ooo...sau cand am mancat deodorant thinking am facut atatea rolling on the floor

| Hasz a răspuns:

Cand aveam 2 ani am tras de firul de la microunde si mi-a cazut in cap rolling on the floor rolling on the floor

| tiger20 a răspuns:

Odata am legat capr vecinului cu o sfoara si am lasat-o acolo.(Nu a murit am legato de coarne, nu de gat)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru iamthewildyouth):

Buna! laughing Nu esti singura, cred ca toti copiii au folosit macar o data peretii pe post de tabla/foaie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru iamthewildyouth):

O,Doamne....Si eu am baut sampon laughing