Thierry Mugler Alien mi se pare cel mai bun parfum ce mi-a ajuns la receptorii nazali )
Giorgio Armani Acqua Di Gioia! Este dupa parere mea cel mai bun parfum pe care l-am avut pana acum.
Are un miros fresh, tine foarte mult si este la un pret accesibil.
Pentru baieti: paco rabanne - 1 million si jean paul gaultier - le male terrible daca ai parfumurile astea 2 esti baros! miros excelent! asa cum zice la carte! pentru fete nu stiu
Este unul la Oriflame, se numeste Divine Sensual. Este o sticluta rosie. Si miroase atat de bine e dulce. Si Divine miroase super o sticluta albastra. Sunt de multe ori reduceri. Sau B.U. alb sau roz sunt bestiale!
Sper ca te-am ajutat:*
Mky:]
Lolita de la Lolita Lempicka. E un parfum dulce, vanilat, de iti vine sa-l mananci
Bai cel mai ieftin parfum pe care il am eu se numeste Fiorino Ficci.
E luat din kaufland si e doar 150 de mii(suna a reclama, ha?)
Nu stiu da pe mine practic ma omoara!
Are un miros asa de cirese, nu stiu, e dulce, fresh... potrivit pentru vara.
Nu tine el prea mult ce e drept(pe piele ca pe haine e alata poveste), dar e doar 150 de mii, si ai putea sa'l porti in geanta dupa tine si cand ai nevoie: pac-puuff.
So... daca ai vreun kaufland pe la tine pe acolo, go si cauta'l.
O sa-ti placa!
[Mda, si pur blanca e bestial!
Iati'l si pe asta daca inca nu il ai-300 de mii]
Un parfum de calitate nu este ieftin, asta știe toată lumea cu gusturi bune. Cel care mi-a plăcut cel mai mult a fost Elle, de Yves Saint Laurent, apoi Lacoste sau Bulgari. Acestea ți le spune un băiat, deci dacă o să cumperi unul, nu o să regreți.
Mare dreptate, e incredibil acel parfum merita din plin cumparat
Sara2 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: