Nu prea vad ce legatura are raspunsul dat de tine cu intrebarea mea, dar trebuie' sa gaseasca mereu unu/una sa faca morala cuiva fara sa-l cunoasca personal, csf...n-ai csf
Lasa persoanele din turma sa se comporte "perfect" normal, pana la urma de aia merg la liceu nu? )
Am facut multe prostii, am scos un gard toata clasa, am spart neoane, mese, scaune )))
Fumam in clasa, rulam in clasa, ne ridicam in timpul orelor si ieseam fara nici o problema ))
Gandeste-te ca profa saraca dicta lectia si in spate jucam poker )))))
Baaaa, mi s-a facut dor iar sa fac misto de toti profesorii si sa-mi bat pla de ei ))
Sau betii la ora 7 dimineata in cafenele si intram beat in scoala ))
Inainte sa vina oitele, am bacul si sunt in primul an de faculta, deci se poate si fara sa fii sluga liceului.
Nu, e un exemplu foarte bun.
Dar voi din turma, n-o sa intelegeti niciodata.
Du-te si linguseste-te incontinuare inca 4 ani, si invata inca 4 ai iar pe noi lasa-ne sa ne traim anii de liceu.
Ce ai descris tu mai sus nu e niciodecum trairea anilor de liceu e doar dovada de lipsa de bun simt si proasta crestere.
Afla ca bunul simt i se acorda cui trebuie, cât despre proasta creștere mama a muncit 7 din 7 bună deci o sa iau vina asupra mea
Incerci sa dai vina pe altcineva ca ai dat cu picioarele in catedra?
patrizia696 întreabă: