Doi ardeleni la oras, sunt cazati intr-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe:
- Gheo, am sa iti zic ceva…
- Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem…
Dupa inca vreo 7 etaje, Ion:
- Gheo, trebuie sa-ti zic ceva…
- Lasa-ma Ioane, imi zici cand ajungem, acu lasa-ma in pace!
In fata usii, Gheorghe catre Ion, gafaind ca o locomotiva:
- Ia zi acum ce voiai sa-mi zici.
- Am uitat cheia la receptie!
Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva.
- Lasa-ma in pace. Imi zici jos!
Alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion:
- Mai Gheo, tu chiar nu stii de gluma?
Un iepuras merge la farmacie si o intreaba pe vanzatoare: -Tanti, aveti prezervative pentru iepurasi? -N-avem mai iepurasule, avem numai pentru elefanti! A doua zi, iepurasul suparat: -Tanti aveti prezervative pentru iepurasi? -N-avem mai iepurasule, avem numai pentru elefanti! A treia zi, iepurasul suparat foc de-atata abstinenta, merge si intreaba: -Tanti, aveti prezervative pentru iepurasi? -Mai iepurasule, ti-am spus ca avem numai pentru elefanti! Iepurasul suparat: -Atunci, dati-mi doua, ca o sa vad eu cum le innod.
Intr-un compartiment de tren, printre alti calatori, se aflau un tinar si o domnisoara. Domnisoara sta trista si se tinea cu mina la o falca. Tinarul, vrind sa intre in vorba cu fata, o intreaba, de ce se tine cu mina de falca; la care fata ii spune ca o doare o masea. Tinarul ii spune fetei ca el are buzele fermecate si daca il lasa sa o sarute ii v-a trece durerea de masea. Dar, un batrin care statea alaturi, se adreseaza tinarului: tinere, ce bine ca esti aici, caci pe mine ma chinuie o durere ingrozitoare de hemoroizi.
Este pe aceeasi pagina cu tine. Un banc intr-adevar bun:
Este adevarat ca daca iti arzi un fir de par din greseala nu iti mai creste parul niciodata?(tot)
Cum crezi ca se numeste grasimea din jurul vacinului? ...Pai se numeste femeie
anonim_4396 întreabă:
dnzzzzzzzzzzzzzzz întreabă:
SheR1fuL întreabă:
DaRlInGiLuSiOnS întreabă: