Adica tu ai de comentat? Nu imi place punk-ul si nu comentez. Mizerie esti tu daca iti permiti sacompari. Nu suport persoanele care cred ca ce le place lor e cel mai bun...
Ele la un loc sunt ca o familie (frati, surori) diferenta e ca :
Goth: Te imbraci dupa modelul pretty, doar culoarea difera, esti mai relaxat si putin obraznic
Punk: Stilul vestimentar este ceva nebunesc, esti energic si te comporti ca in jungla
Emo: Este un Punk Sentimental; faci combinatii de punk, goth si pretty, dar daca esti emo ar insemna ca esti "mort" deoarece stilul acesta tine de durere si tristete.
Funda?
Din punct de vedere muzical, punk-ul a aparut pe la mijlocul anilor '70, fiind caracterizat printr-un tempo rapid, versuri pe teme sociale si politice, in general (anti-capitalism, anarhism etc). Cateva trupe: The Sex Pistols, The Ramones, Dead Kennedys, The Clash. Gothic-rock-ul a evoluat din punk la finalul anilor '70-inceputul anilor '80, cu trupe precum Joy Division, Siouxie and the Banshees si Bauhaus, avand un sound mai intunecat, mai lent si fara sa abordeze teme politice, precum punk-ul, dar pastrand anumite elemente din acest gen. Screamo e un gen de muzica mai recent, aparut la inceputul anilor '90 din scena post-hardcore a punk-ului. Se caracterizeaza prin abordarea temelor emotionale, romantice, rareori politice si alternarea intre vocea melodioasa si versuri strigate. Trupe: Alesana, From First to Last, Funeral for a Friend.
Daca doresti sa vezi diferentele in ceea ce priveste stilul vestimentar, cel mai simplu ar fi sa cauti imagini.
Nu vad diferenta am fost GOTH si mi se pare totul la fel :X
daca exista intelegerege intre Genuri :X