| AlexandruExTreMe a întrebat:

Care e faza cu taiatul venelor? Nu ca as vrea sa incerclaughing

Răspuns Câştigător
| Holocaust a răspuns:

Da,se poate muri.Insa depinde si de profunzimea ranii, daca-i de-a lungul venei sau ceva de genu'...dar in general doar de cantitatea de sange pierduta.
Poate's masochisti, poate vor doar sa simta ca traiesc, ca ceea ce se intampla e real...sau poate n-au vointa sa se sinucida, asa ca se ranesc in fiecare zi...Sau poate vor doar sa echilibreze suferinta fizica cu cea psihica.

14 răspunsuri:
| CerAjutorDeLaVoi a răspuns:

Mergi la magazin cu 1 leu la tine, te duci la raionul cu produese de barbierit cauti lame clasice de la bic, cumperi vreao doua, te duci acasa, te bagi in baie sa fie gresie pe jos ca i scump metru de mocheta sau parchet, scoti lama din ambalaj si dai cu toata forta in vene si gata poti vedea cascada niagara in miniatura si in varianta rosu intens, funda?

| UnleashedPsycho a răspuns:

E mişto.

| inconscient a răspuns:

Sa nu incerci! straight face laughing

| alex500 a răspuns:

E true, tokio hotel!

| Ashadow a răspuns:

E foarte tare! E la moda! Ar trebui sa incerci! (daca ma crezi chiar ar trebui s-o faci)

| Alle13c a răspuns:

Asa se simt bine aia emo, taiandu-si venele laughing

| oldschoolrom a răspuns:

Ce fel de intrebare, penibila.

| Holocaust a răspuns (pentru alex500):

Ce treaba are tokio hotel cu taiatul venelor?straight face

| alex500 a răspuns (pentru Holocaust):

Asa face un emo!

| AlexandruExTreMe explică (pentru CerAjutorDeLaVoi):

Nu ma care e faza cu taiatul venelor..adica dc o fac emo. poti muri din chestia asta?

| suităr a răspuns (pentru Ashadow):

Pe bune? straight faceraised eyebrows

| Ashadow a răspuns (pentru suităr):

Daaaa! E atat de fain! O sa te creada toti un isteric macabru!

| suităr a răspuns (pentru Ashadow):

Vorba mea: duuubiooosstraight face

| LostInMusic a răspuns:

Pai treaba cu taiatul venelor sta asa: poate fi si metoda de sinucidere, dar si metoda de alinare a suferintelor. Exemplu: eu. Bunica a murit cu 10 zile inainte sa ma nasc eu. Parintii mi-au spus ca a murit demult, dar intr-un final am aflat de la o verisoara ca nu a fost asa. Atunci pur si simplu m-am dus cu un cutit in baie si am inceput sa fac taieturi pe mana. A fost placut, si imi disparuse cat de cat starea de suparare. DAR chestia asta a dat dependenta. Imi faceam din ce in ce mai multe si nu ma puteam opri. Atunci am ascuns toate lucrurile taioase din casa si am trecut peste dependenta. De obicei persoanele emo isi taie venele deoarece ele sufera cel mai mult. Daca vrei poti sa incerci, dar ai grija sa nu te tai la o vena ca poti muri. Sper ca te-am ajutat happy