Dracu stie!? Toti fraierii il cauta de milioane de ani; dar nici macar desteptii nu au gasit raspunsul.
Doar pentru ca tu esti singur nu inseamna ca toata lumea traieste aceeasi viata.
As intreba cum ai ajuns la concluzia asta inteligenta dar avand in vedere coeficientul de inteligenta de pe site-ul asta, nici nu imi bat capul sa intreb. Ai vrea tu sa fii "singura" ca mine, crede-ma
Tu esti unul din aia care se cred superiori tuturor, am inteles. Atunci ramai singur cu inteligenta ta si nu te mai obosi sa dai raspunsuri prostilor ca noi, ca oricum numai raspunsuri tampite dai.
Inseamna ca ai citit mai multe de zici la plural. Sau nu le-ai citit dar presupui ca sunt tampite si faci ceea ce fac eu. Cum o dai, bine nu e de tine fata draga.
Cum era aia " Parerea ta despre mine, nu o sa ma schimbe pe mine dar o sa imi schimbe parerea mea despre tine ". Intelegi? : ).
Tu ai inceput, mi-ai notat parerea ca fiind eronata si nefolositoare, asa ca lasa citatele, daca vrei ca oamenii sa iti respecte parerea respecta si tu la randul tau.
Nu iti lua aere in cap, te rog. Tu crezi ca ma doare pe mine daca imi respecti tu sau altcineva parerea? Ce basini pe capul vostru, haios.
Sa simti cu madula oblongata si sa traiesti ca si cand maine este ziua urmatoare.
Irina_Spanu_1989 întreabă: