| JeSuisAnonyme a întrebat:

Care este cea mai de succes minciuna a voastra?

5 răspunsuri:
| breathingdarkness a răspuns:

Cand te suna cineva de care nu ai chef, poti vorbi cu el/ea cateva minute si dupa sa-i spui "Nu mai am baterie la telefon". Merge de fiecare data.

| neutrino a răspuns:

Vai ce frumoasa si norocoasa esti! Si frumoasa si desteapta!

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! eram internata in spital cu multi ani in urma, a venit o asistenta la mine si ma intreaba...
-tu te numesti X-Y? da, am raspuns.
-vezi ca te cheama dl doctor
am plecat spre cabinet, ajunsa in fata dl doctor, ma intreaba.
-deci te numesti X-Y...
-Da..am raspuns.
-Ce mai face dl doctor? ..eu am ramas uimita, si am zis sa mint un pic sa vad ce iese, si am zis ca dl doctor e plecat din tara si prea multe datalii nu cunosc ca sunt casatorita recent si nu am cunoscut toate rudele sotului, la care doctorul imi zice:
-Da e plecat in Germania...deci minciunica mea a dat roade, dar nu stii cum am fost tratata in spital..mult mai mult de cat ma puteam sa ma fi asteptat, si fara sa dau spaga, asta a fost minciuna mea si mi-a fost de ajutor.dar stii de ce am mintit? pentru ca pe vremea cand imi cautam de munca, m-am inscris pentru un interviu, dupa ce s-a dat lista cu toti participantii, vine secretara si intreaba:
-Cine este X-Y?
-Eu..am raspuns.
-Va cheama dl director.
Sunteti ruda cu dl director de la spitalul judetean?
-Nu am raspuns.
-Mda...sunteti libera..si atunci am zis ca daca mi se mai iveste o data ocazia asta, voi minti..si asa am si facut.tongue
O zi frumoasa sa ai!

| JeSuisAnonyme explică (pentru breathingdarkness):

Multumesc muuuult de idee! big grin

| breathingdarkness a răspuns (pentru JeSuisAnonyme):

Cu placere!winking

Întrebări similare