Cea mai misto telenovela pe care am vazut-o vreodata`
hmm...`
mie mi.au placut cel mai multt : Donna Barbara, Cameleonii, O mare de pasiune, Toantele nu merg in raii sh acum Teresaaaa:X:X:X sunt cele mai tarii`:XXX tie ce telenovele ti.au plkt si iti plac`?!
pup:*
Eu una nu ma dau in vant dupa telenovele, dar cea care chiar mi-a placut a fost Fetele marinarului.
Buna iti spun mai intai toate telenovele care mi-au placut, Rbd, patit-o Feo-ratusca cea urata, Fara sani nu exista paradis, Cameleonii, Sarcii tineri bogati, Totul sau nimic, Inima de rrom, Regina, Numai iubirea, Fetele marinarului, Narcisa salbatica. In prezent urmaresc : Classe 406 si Iubire si onoare. Cel mai mult dintre toate imi place Classe 406 dar toate sunt frumoase si speciale. :X
Mie mi-a placut foarte mult,, Sarmana Maria''.Mai ales prima parte in care este cea mai distractiva.Chiar daca este veche, este o telenovela minunata.Se difuza in locul telenovelei,, Esmeralda''.In prezent urmaresc aceasta telenovela.
Ninos ricos pobres padres-Saracii tineri bogati, Sin senos no hay paraiso-Fara sani nu exista paradis, Camaleones-Camelionii.
Nu pot alege una dintre ele
Dintre toate telenovelele pe care le-am urmarit pot spune ca cel mai mult mi-au placut "In numele iubirii", "Destine furate" si "Rubi"...
Pai mie una care mi-a placut cel mai mult a fost Dona Barbara, deoarece a fost o intercalare intre ura, pasiune si iubire, o impletire intre ura si iubirea unei mame pentru fiica ei si o poveste nemuritoare de dragoste.Desi Barbara parea a fi o persoana rea, de fapt se constituie intr-un personaj pozitiv.De la agonie la extaz si invers, aceasta telenovela te poarta pe culmile dragostei.
Cea mai faina dupa parerea mea este Trinfo del Amor unde joaca Wiliam Levy.Maite Perroni.Victoria Ruffo...
Cameleonii,SARACII tineri bogati cealalta fata a analiei si cautand-o pe elisa.dar cealalta fata a analiei si cameleonii sunt preferatele mele funda?
adelutza29 întreabă:
stefanyparis întreabă: