Cel mai horror film din cate am vazut eu ar fi Martyrs !
ar mai fi Shutter si The grudge
Cannibal Holocaust, este filmul de care zicea maryobenucci, care a fost interzis in 33 de tari. Foarte Horror.
The Grudge
Shutter
WAZ
Grizzly Park
The unborn
The uninvited
One Missed Call
Friday the 13th
Eu zic ca The Ring 1 si 2 is The Orphanage.Aici mai putem pune:The Unborn, One missed call, House.
Pai daca ti-as spune ca cel mai horror film este A Serbian Film cel care a fost interzis in lumea intreaga pentru monstrozitatile din film m-ai crede? ti-l recomand!
funda?
House of wax(pe mine si pe colegele de camera din camin ne-a speriat atat de tare incat nici la toaleta nu ne mai duceam singure mergeam toate 4)
Ei, bine... nu stiu care este cel mai horror film, si nici nu cred ca m-as uita prea curand la el;)) dar, ultimul care l-am vazut era "Drag me to hell". L-am vazut cu o prietena deci iti recomand sa faci la fel;) Uite aici si un trailer sa vezi daca iti place: http://www.youtube.com/watch?v=p-REviL75zg am observat ca url-ul are EviL in el =)). Enjoy!
The grudge brrr numele asta imi da fiori si acum la vreo 3 zile dupa ce m-am uitat la film o prietena m-a sunat pe la ora 11 cu necunoscut si a inceput sa faca zgomotul din the grudge am sarit in sus si am inceput sa injur pana cand m-a sunat normal si mi-a spus ca ea a fost
Cauta trenu si mai ales de la studioul lion gate cel mai tare in horror sau iar saw 1.2.3.4.5 es mortal incearca si ai sa vezi
MihaiV01 întreabă: