| OmuPajanjen a întrebat:

Care este cel mai amuzatnt(stpupid) lucru facut acum recent sau in copilaria FUnda pentru cea mai buna intamplare

Răspuns Câştigător
| dodo1530 a răspuns:

Mi-am scapat fratele de cateva luni cu tot cu carut in gradina cu trandafir (terenul era in panta)!
Nu a patit nimic, de aceea pot rade acum.

4 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Stupida :
Am dat test la chimie si luasem 9 iar un coleg ave o nelamurire si i-a aratat profului lucrarea mea. Eu, desteapta de mine mai bine zis, nici nu am vazut si i-am permis sa ii arate de bucurie probabil nu ma interesa ce are de gand. El credea ca a uitat sa ii puncteze lui ceva insa de fapt imi daduse mie punctaj prea mare undeva. Asa ca am luat de fapt 8, 25... x( incredibil de aiurea nu?

Amuzanta:
A inceput sa imi sune telefonul in ora de mate si aveam ca ton de apel o melodie de la Rise Against - Help is on the way se chema. Atunci a facut intamplarea sa ma scoata la tabla in mijlocul orei si nu stiam sa fac desi in general ma pricep. Atunci a vazut profa ca nu stiu si incepe telefonul meu cica "Help is on the way..." si la care profa - "pai ce pot spune e ca ai avea cu adevarat nevoie de ajutor laughing " si a inceput toata lumea sa rada, inclusiv eu si profa. M-a lasat la loc.

Dar tu? suntem curiosi. spune tot! happy

| BlackAngel232001 a răspuns:

Asta e foarte stupida :
ERa odata vara si eu si prietena mea veneam de la McDonald's si am intrebat la magazin :
- Buna ziua! Aveti guma la 1 mie?
-Da.
-Si cat costa?
-1 mie
-Scumpp... dincolo era mai ieftin

Si am plecat incepand sa radem

Sper ca ti-a placut
Fundita?

| OmuPajanjen explică (pentru AnonimaOk):

1ma jucam cu un baiat cam de 6 ani (eu aveam 10) si mai era un baiat de 3 ani si nu se mai putea tine(TREaba mare laughing ) si ne jucam pe un damb de pamant si a facut pe acel pamant, si vine mama lui, a ingropat"minunile" si a plecat apoi baiatul de 6 ani se tavalea pe acolo(el fiind la masa in acel moment). 2:Acelasi baiat de 6 ani era cu mine la o bara de potcovit cai(era langa un drum)si uneori mai vineu alti copii si il puneam sa spuna:Bea o bere! si spunea si odata trecea un mos si i-a zis baiatul mosului:du-te-n colo dar mosu:du-te-n coa(adica vino in coa, ma rog), apoi o femeie si incepe sa ne certe:da cine v-a inv asa? si cand pleaca ai incolo baiatul(mihaita)striga:du-te-n colo! PS:la 1 ne jucam ben 10 alien force laughing

| Radulescu_Alexandru_1990 a răspuns:

Sincer laughing)) eu m-am dus cu bunicul meu undeva..si ma grabeam..si nu mi-am dat seama ca eram in pijamale..si am fost si cu bicicleta...si in pijama cu ursuleti laughing)))