Culmea nesimtirii? Cand intreci limitele bunului simt sau cand sti ca ai gresit, ceilalti stiu asta, iar tu continui sa ai un aer despretuitor.Eu asta nu suport.Sti ca esti prost, dar faci pe desteptul -_-
1) Sa impingi o baba pe scari si s-o intrebi de ce se grabeste.
2) Sa scuipi o baba intre ochi si s-o intrebi de ce plange
3) Sa te ca*i in fata unei usi si sa ceri hartie. Culmea culmii nesimtirii: Sa suni si sa-i spui ca nu ti-a ajuns hartia.
Chiar m-ai facut sa rad!
Ai merita sa primesti funda.
Cocalarul mioritic, în formă veche sau nouă. E cel mai bun exemplu de nesimțire în stare pură (mai pură ca metamfetamina lui Walter White)
Oh, bună întrebare, îți zic eu care e culmea nesimțirii.
Să faci speranțe cuiva, să-i dai de înțeles că-l placi, să-l accepți, apoi să îl chemi într-un bar, și să te lingi cu unul în fața lui, cu care să te combini. Să stai 2 luni cu ăla, să se despartă de tine că nu primeai destulă atenție, apoi să ai tupeul să te întorci la mine și să-mi zici că ții și să-mi dai iar speranțe, să implori iertarea, să fii iertată, și să spui că mă placi iar, și apoi să te lingi cu altcineva, cu care iar să te combini, apoi să te dai nevinovată tot acest timp.
Asta, asta este culmea nesimțirii.
Cineva sa-si da-e seama ca deja sti adevarul dar sa minta in continu asta ma enerveazaa la culmeee