| deea_1980 a întrebat:

Care este desenul vostru preferat? Chiar daca sunteti adulti sau adolescenti, cred ca toti ne amintim de desene.Viata cu louie, Familia De Ce, Lumea lui Bobby, etc.Pe ce site le mai vizualizati?

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Ce-i cu Andy(ma inspirat mereu) 2.Viata cu Louie(ce voce ara alalaughingsi cand ii zice taicaso"eu la varsta ta eram." 3.Kid vs cat(mata aia rea care face numa probleme lui ala laughing dar imi place o faza din desenele astea de numa "-Ai facut dus cu pijamalele pe tine?-Da ma gandeam sa economisesc ceva timp si apa.-Asa e cand nu te duce capul"laughing+multe altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pinky and the brain, bugs bunny, sailor moon. si family guy laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi placea si imi mai place desenele cu Willy Fog. Mor dupa ele dar nu stiu pe ce site sa le vizualizez sad sad sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fam jetson yogi bear si phineas si ferb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jetsons yogi bear si alte desene de la hanna-barebera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.jetsons desene de la hanna si barebera 2. louie desene vechi 3.scobby-doo imi plac 4.riche rich din 1996 si 1980 5.scobby-doo unde esti 6.phineas and ferb desene nou si atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marsupilami as dori sa mai revad macar un episod dar nu stiu cum si unde ajuta-ma te rog, NIKOLETA 17 ani braila

| rihannamiruna a răspuns:

Tom&Jerry, Mica sirena...sunt mai multe in special cele din lumea Disney :angrypreferatele mele)

Întrebări similare