Hachiko a dog's story pentru ca este un film frumos si foarte trist pe deasupra.Ma impresionat foarte mult catelusul care si-a asteptat in fata garii stapanul desi aceasta nu putea sa se mai intoarca niciodata.Practic a imbatranit acolo asteptandu-si stapanul si suferinta i se citea pe chip atunci cand trecea o zi si stapanul tot nu venea.
Pur si simplu este un film minunat care merita vazut.Din acest film mi-am dat seama ca un animal poate fi cel mai sincer si bun prieten al omului care niciodata nu te va trada.
Nu am un film preferat, dar imi plac mai multe filme. Un exemplu ar fi Contesa insangerata(drama). Este vorba despre o contesa ce se indragosteste de un barbat mult mai tanar si ajunge sa creada ca a parasit-o deoarece ea era mai invarsta desi nu acesta era motivul. Astfel ea devine o persoana demoralizata si foloseste o metoda mult prea iesita din comun pentru a-si "intineri" fizicul. Desi acea metoda nu o ajuta, dar era mult prea inconstienta pentru a intelege ca ceea ce face nu este bine. Merita vazut.
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: