Eu una gandesc doar cu capul.inima e prea inselatoare...nu merita sa iti arunci capul si sa fi indragostit/a in asa fel incat sa nu mai gandesti. mie mi se pare ceva prostesc...gandesti cu inima dupa o perioada de timp in care cel de langa tine iti castiga increderea
Eu intotdeauna fac ce-mi spune inima, deoarece cand esti rational poti sa si gresesti.
Ce intrebare ai pus
Tocmai mi-am dat seama ca nu ma cunosc indeajuns incat sa`mi dau seama cu ce gandesc
Mersi multCred ca ma voi gandi mult la intrebarea ta.Presimt ca nu voi dormi la noapte :d
Depinde si de persoana nu? Gandesti rational cand ai o varsta frageda, cand nu poti gasi un om cu care sa te poti bucura de placerile care ti le ofera dragostea.Cu inima consider ca este bine sa gandesti, cand intr-adevar ai intalnit partenerul potrivit.Este frumos sa explorezi un teritoriunou al iubirii cu cineva pe masura, right? Dar, din pacate in ziua de azi. observ in jurul meu numai suferinta. Da! Dragostea poate fi cel mai frumos, nobil, pur lucru, dar si cel mai mare dusman. Tu trebuie sa stii cum sa procedezi.Sunt tanara, dar sincer am invatat multe de la cei mari.
PisSsy întreabă: