Intr-o relatie daca dragostea este pe primul loc, sexul este inevitabil.
Depinde de fiecare persoana, baietii cred ca intr-o relatie sexul e cel mai important, pe cand fetele spun contrariul.
Pt a avea o importanta mai mica sau mai mare, trebuie sa ajungi sa iti cunosti partenerul\a si sa afli ce parerea are el\ea, si aceasta sa se suprapuna cu a ta, altfel...risti sa nu fi pe aceeasi lungime de unda
Este important pentru oricine, inseamna apogeul senzualitatii si dragostei, insa conteaza si ''apetitul'' celui de langa!
Pe curand!
Hmmmm...am citi raspunsurile "Sexul nu are nicio relevanta, dragostea da. "...asta e valabil daca ai 80 de ani.Intr'o relatie(nu una de 2 saptamani)are importanta sexul, daca ai ganduri serioase cu partenerul, in rest e altceva...
Dupa parerea mea, are o importanta destul de mare, mai ales atunci cand vrei sa consolidezi o relatie de lunga durata. Pentru mine are o importanta foarte mare momentul, sau mai bine zis momentele, in care vad ca partenerul meu este atras de mine si pot sa-l fac sa se simta bine. Da este adevarat sexul nu reprezinta pionul principal dintr-o relatie, dar este tratat ca atare si reprezinta un plus mai ales pentru ca reuseste sa perfectioneze o relatie.
JuneRain întreabă:
user449549 întreabă: