| dragutzairina a întrebat:

Care este mai bun rucsacul sau geanta? Astept parerile voastreb!

Răspuns Câştigător
| Ale07 a răspuns:

Rucsacul. De ce?! In primul rand,e foarte comod si incap toate in el. Daca iti iei geanta pe un umar sau geanta de dama o sa fie greu, deoarece o sa cari greutate doar pe o mana si risci sa ai o boala numita SCOLIOZA, adica un umar mai sus si altul mai jos sau are diferite manifestari...happy Dar bineinteles, e mai chic sa ai geanta, dar poti purta geanta mai rar si rucsacul in majoritatea timpului. happy

7 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Daca este de plecat intr-o excursie eu aleg rucsacul, pentru ca e foarte incapator happy si iti da un aer de aventurier smug

| dragutzairina explică (pentru M1hai):

Buna! Scuze am uitat sa precizez big grin pentru anul scolar care mai are putin si incepe! big grin

| SuneteDeChitara a răspuns:

Rucsacul, clar.

| dragutzairina explică (pentru Ale07):

Aha.Multumesc

| cosmin655 a răspuns:

Pentru scoala sugerez ghiozdanul, eu unul am si geanta(geanta de umar pentru baieti, sa nu te gandesti la genti de fete)laughing si ghiozdan dar la inceput(cand purtam numai geanta)am observat ca un umar a inceput sa imi stea de obicei mai jos decat celalalt.Nu recomand geanta, nu incap toate cartile si caietele pentru o zi de scoala in ea, poate doar daca esti un chiulangiu din ala care vine la scoala fara carti, cu un singur caiet universal si atatlaughing.(eu o mai port din cand in cand pe la sfarsitul anului pentru ca atunci nu prea mai are rost sa iau caiete si carti pentru ca la ore incheie mediile si atat). Deci poti sa iti iei si o geanta pentru zilele cand nu prea iei nimic la scoala...dar daca o sa porti geanta o sa te doara umarul si spatele de n-o sa mai poti si s-ar putea sa te trezesti cu coloana deformata, e alegerea ta pana la urma... daca vrei sa fii ''la moda''ia-ti o geanta.

| prizeFTW a răspuns:

Rucsacul.Este comod, poti gasi si bune pentru spate, incap mai multe lucruri in el. Daca ai o greutate mai mare in geanta si o porti numai pe un umar poti sa ajungi cu acel umar mai jos si celalalt mai sus.

| Antoniia a răspuns:

Rucsacul! Câteodată e cam ciudat să mergi cu geanta la școala (mi s-a întâmplat) / unor colege de-ale mele! Arătau stupid! Să vină una de 13 ani cu geantă rosie, măricică la școală? laughing)