Stiu,dar astia sunt doar o categorie.Mai sunt cei care pun intrebari si daca nu cred in raspunsurile celor care isi dau silinta sa-i ajute utilizeaza ca repros cuvinte jignitoare, sau modalitati de a te face sa te simti prost.
Nu spune toti,mai sunt si oameni seriosi pe site-ul asta! Cei care fac asta,o fac sa se dea importanti, ei avand conturile mai mult pentru trollingSi apropo, nu vad sa fi pus tu vreo intrebare
1.priveste mai jos si ai sa vezi, am o multime de intrebari 2.sunt o persoana destul de serioasa ca sa pun intrebari destul de serioase 3.nu ma justific in fata unor persoane ca tine, daca ai de gind sa-mi tii morala eu am de gind sa nu te ascult
N-am de ce sa-ti tin morala draguta, si m-am referit ca la profilu tau nu apare nici o intrebare! Daca esti serioasa, tine-o tot asa
Ok, sa stii azi nu sunt in forma, de aceea raspuns uneori cam grosolan, probabil sunt prea garbita l araspund la cit mai multe intrebari si nu reusesc sa inteleg sensul comentariilor adresate mie
Se mai intampla, mi se intampla si mie sa mai inteleg cate ceva gresit...
Eu zic sa ignori astfel de raspunsuri. DIn pacate asa e lumea. Unii vor sa para destepti, altii sunt niste copii care incearca sa iasa in evidenta. NU da importanta unor persoane care nu merita.
Nu toti suntem la fel, eu personal raspund la o intrebare daca am raspunsuri concrete si utile sau mai adaug cate o glumitza pe gustul omului...
Eu inteleg, dar sunt unii care raspund chiar daca nu au nici o obiectie, stii cum s-ar spune cu treaba si fara treaba, si inca mai adauga cuvinte jignitoare
Stiu,dar astia sunt doar o categorie.Mai sunt cei care pun intrebari si daca nu cred in raspunsurile celor care isi dau silinta sa-i ajute utilizeaza ca repros cuvinte jignitoare, sau modalitati de a te face sa te simti prost.
umbra09 întreabă: